bouwkundig tekenaar

Sec.architecten zoekt een:

Ben jij de enthousiaste bouwkundig tekenaar die staat te trappelen om aan de slag te gaan binnen een klein team architecten? Vind je het leuk om jouw talent te benutten aan de uitwerking van ontwerpen tot op detailniveau? Heb je nog niet zo heel veel werkervaring maar ben je ambitieus in je professionele en persoonlijke ontwikkeling in het bouwkundige vak? Dan is deze vacature iets voor jou!

Sec.architecten in Kampen is een bureau voor toekomstbestendige architectuur en interieurontwerp. Het team ontwerpt op verschillende schaalniveaus uiteenlopend van woningen, bedrijfspanden, monumenten tot complete leefomgevingen. Sec.architecten is gespecialiseerd in monumenten, die door renovatie of herontwerp een duurzaam karakter krijgen en hun authentieke uitstraling weer terugkrijgen. Door toename van de opdrachten willen we op korte termijn ons team versterken met een enthousiaste bouwkundig tekenaar.

Wat ga je doen
Als bouwkundig tekenaar werk je aan de technische uitwerking en detaillering van de verschillende fasen van projecten van conceptfase tot realisatie.

Wie ben jij
Je steekt graag de handen uit de mouwen en ontwikkelt je graag verder in het vak. Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met architectuur en het bouwproces in het algemeen.
Je vindt het leuk om in een klein team te werken in een informele sfeer. Je vindt het fijn om goed ingewerkt te worden maar hebt ook zelfvertrouwen in je eigen kunnen. Door je doorzettingsvermogen en enthousiasme ontwikkel jij je tot een zelfstandig vakmens die een ontwerp kan vertalen naar technische uitwerking.

Wat breng je mee

  • Je hebt een afgeronde opleiding Bouwkunde op minimaal hbo-niveau.
  • Kennis en ervaring met Revit is geen must. Wel beschik je over de vaardigheid om Revit goed onder de knie te krijgen.
  • Je beschikt over basiskennis van het bouwbesluit.
  • Kennis en ervaring met Adobe pakketten (Illustrator, Indesign, Photoshop) en 3D pakket is een plus.
  • Je bent leergierig, enthousiast, flexibel en houdt van initiatief.

Wat bieden we jou
Naast een prettige werksfeer werk je op een prachtige locatie in het historische centrum van Kampen. We bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van de architectenbranche. Daarnaast maken we mogelijk dat je je verder kunt ontwikkelen en bieden wij ruimte voor eigen initiatief. Lees meer over ons bureau op onze webiste https://www.secarchitecten.com/

Solliciteren
Als je geïnteresseerd bent reageer dan snel en mail je motivatie en cv naar Robert Flier op R.flier@secarchitecten.com. Heb je nog vragen neem dan telefonisch contact op via 06- 46611578.

Meer informatie / More information