assistent ontwerper

Mulderblauw architecten zoekt een:

De functie
Ter verrijking van ons diverse team zoeken wij een gedreven assistent ontwerper. We zijn op zoek naar iemand die net afgestudeerd is en de ambitie heeft om door te groeien. Je kan goed werken met SketchUp en je hebt enige ervaring met andere grafische programma’s. Affiniteit met het ontwerpen van hotels, multifunctionele gebouwen en/of duurzame projecten is een pre. Je kan snel schakelen, bent punctueel en kan jezelf goed presenteren. Werkervaring is geen vereiste, beheersing van de Nederlandse taal wel.

De functie is per direct beschikbaar, bij voorkeur werk je 32-40 uur per week. Op deze functie is de CAO voor architectenbureaus van toepassing.

Werken bij Mulderblauw
We houden ervan om dingen te doen die eigenlijk net te moeilijk zijn. De lat hoog leggen, naar de sterren reiken. Zo blijven we onszelf prikkelen. Onze mensen krijgen de vrijheid en het vertrouwen om zelf het gesprek met onze opdrachtgevers aan te gaan. Om zelfstandig beslissingen te nemen en hun eigen oplossingen te bedenken.

Mulderblauwer, onze mensen zijn het. Maar hoe omschrijf je zoiets? Het betekent dat we bijspringen als ergens onze expertise nodig is. Dat we elkaar verder helpen. Dat we de tijd nemen om elkaar te leren kennen. Niet alleen tijdens de gezamenlijke lunch (waarbij we geregeld voor elkaar koken), maar ook tijdens feestjes en uitjes. Want belangrijke momenten vieren we. Net als iedere verjaardag. En ja, we hebben een tafelvoetbalcompetitie.

Word jij een Mulderblauwer?
Stuur een mail met je CV, motivatie en beknopte portfolio o.v.v. ‘sollicitatie assistent ontwerper’ naar sollicitatie@mulderblauw.nl. Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen via 071 – 517 73 11.
Contactpersoon: Muriel Janssen
LET OP: we nemen alleen Nederlandstalige sollicitaties in behandeling.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information