communicatie- en tenderadviseur

De Twee Snoeken zoekt een:

De Twee Snoeken is op zoek naar een Strategisch communicatie- en tenderadviseur.

Ervaring: Minimaal 5 jaar relevante ervaring.
Competenties: Kennis van en interesse voor bouwkunde/architectuur (exterieur en interieur), affiniteit met ICT. Goede schrijver, strategische en theoretische denker, teamspeler, creatief, sterke coördinerende en enthousiasmerende vaardigheden.

Opleiding: WO werk- en denkniveau

Aantal uren: 24 – 32 uur per week

Startdatum: per direct / in overleg

Solliciteren: Stuur je cv en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Joost Roefs (hoofd ontwerp) of Henk van Evert (manager HRM) via 073 614 04 07.

Wat we verwachten
We zoeken een schrijver en coördinator die op hoog niveau teksten kan schrijven voor aanbestedingstrajecten en PR, en daarnaast op strategisch niveau meedenkt over de toekomst van de organisatie en hoe we ons met onze unieke combinatie van architectuur en ICT kunnen manifesteren als 21e -eeuws architectenbureau.

Kennis van architectuur, schrijfvaardigheid en bevlogenheid zijn essentieel voor deze functie, affiniteit met ICT is een pré. Binnen onze organisatie is succes gebaseerd op integrale samenwerking en collegialiteit. Je werkt nauw samen met het ontwerpteam en bent onderdeel van het communicatieteam. Ben jij stressbestendig, ambitieus en veelzijdig en wil jij samen met ons vorm gaan geven aan het architectenbureau van de 21e eeuw, dan willen we je graag ontmoeten!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Je maakt deel uit van een ambitieus en hecht team in een energieke en creatieve werkomgeving. Het salaris is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen
Je bent schrijver en coördinator voor prijsvragen en (Europese)
aanbestedingen. Je maakt een inhoudelijk sterk en goed onderbouwd plan van aanpak en komt daarmee tot een voorstel met winnaarspotentie. Daarnaast bewerk je aantekeningen en ideeën van ontwerpers tot heldere en overtuigende teksten. Ook ga je samen met de directie en het team verder onderzoeken hoe we ons met de unieke combinatie van architectuur en ICT kunnen profileren als toonaangevend architectenbureau.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architectenbureau en softwareontwikkelaar. In ons monumentale pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICT’ers en grafisch vormgevers.

Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk. Maar alle collega’s denken mee over mogelijke verbeteringen in het proces en het eindproduct. Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met onder andere gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement in combinatie met unieke bouwgerelateerde software maken ons onderscheidend. Meer over ons bedrijf en onze projecten vind je op de website www.tweesnoeken.nl.

De Twee Snoeken wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Belangstellenden die hieraan een bijdrage kunnen leveren, nodigen wij van harte uit te reageren.