Junior architect, Amsterdam 24-40 uur

XVW architectuur zoekt een:

Werken bij XVW architectuur is werken aan projecten die uitgesproken maatwerk vragen. Van concept tot uitvoering, in nieuwbouw, transformatie, verbouw en renovatie. Voor particulieren en projectontwikkelaars, in alle gevallen draagt jouw actieve betrokkenheid en creativiteit bij aan onderscheidende projecten met maatschappelijke impact. Je werkt aan ambitieuze ontwerpen waardoor je je kan ontwikkelen in de volle breedte van het vak.

Ons divers portfolio van projecten, in binnen- en buitenland, waaronder de winnaar van de Mies van der Rohe-award in 2017, wordt door een enthousiast team van vijf ontwerpers uitgewerkt. Wij zijn gemotiveerd om in elk project op zoek te gaan naar een precies antwoord op de opgave. De ontwerpen van XVW vragen van jou als ontwerper zelfstandigheid en fijnzinnigheid voor de omgeving, het programma en de ambitie van de opdrachtgever.

Als assistent ontwerper bij XVW ben je betrokken bij alle werkzaamheden die het vak boeiend maken. Je bent bekend met het werken in een BIM-omgeving, bij voorkeur met ArchiCAD. Ontwerpen worden met de hulp van Adobe Creative Suite door jou op een overtuigende manier verbeeld.

Met enige werkervaring, bij voorkeur in combinatie met kennis van ArchiCAD en Adobe Creative Suite, is er al snel een overtuigende basis om een gesprek te voeren. Je kennis en vaardigheid van het Nederlands is voldoende om je het bouwbesluit, NEN-normen etcetera snel eigen te maken en contact met opdrachtgevers en andere adviseurs constructief te laten verlopen. Een hbo/wo werk- en denkniveau is gewenst.

We zijn nieuwsgierig naar je portfolio en ambities en kijken er naar uit om je te leren kennen. We horen graag wat je motiveert om bij XVW komen werken.
Voertaal van deze sollicitatie is Nederlands.

Je kan je sollicitatie met motivatie (samen < 10Mb) sturen aan info@xvwarchitectuur.nl.