Revit modelleur (€2.200 - €3.200)

ELLBRU zoekt een:

Voor onze klant, een integraal werkend ingenieursbureau in Amersfoort, zoeken wij een talentvolle Revit modelleur. Ben jij een Revit modelleur met relevante ervaring binnen een architectenbureau? (ervaring mag ook in de vorm aan een stage zijn!) Ga je graag aan de slag voor een toonaangevend (internationaal werkend) bureau? Lees dan snel verder en solliciteer op de functie van Revit modelleur! (salarisrange: €2.200 – €3.200)

Organisatie
Onze opdrachtgever is een integraal werkend ingenieursbureau met architecten, bouwkundigen en adviseurs en hebben meerdere vestigingen verspreid over het land. Samen werken zij in teamverband aan grote en kleine spraakmakende (internationale) projecten. Van interieurontwerp van een ministerie tot aan een een compleet ziekenhuis. En van een stedenbouwkundig plan in China tot aan een luxe landhuis in Utrecht. De opdrachtgevers waarvoor zij werken zijn onder andere gemeenten, ontwikkelaars, aannemers, wooncorporaties en bouwbedrijven.

Functieomschrijving
Als Revit modelleur ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van bouwkundige ontwerpen. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van bouw- en uitvoeringstekeningen, het maken van principe details en het controleren van tekenwerk van derden. Tevens draag je als Revit modelleur zorg voor zowel de in- als externe contacten en communicatie met verschillende partijen zoals aannemers, installateurs en de opdrachtgever. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende (kleine-) projecten en hierin goed het overzicht kunt behouden. In de organisatie wordt actief met werkmethodieken als BIM en Lean gewerkt, het is daarom belangrijk dat je een goed begrip hebt van deze principes en de praktische invulling hiervan.

Functie-eisen
Om de functie van Revit modelleur te kunnen beoefenen breng je het volgende mee:

  • Afgeronde HBO richting bouwkunde;
  • Goede kennis van de wet- en regelgeving;
  • Een oplossingsgerichte benadering en een hands-on mentaliteit;
  • Een goed begrip van de Lean- en BIM-principes en de praktische invulling hiervan;
  • Volledig vaardig met Revit;
  • Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod
Wij bieden een Revit modelleur een marktconform salaris (€2.200 – €3.200 op basis van kennis en ervaring) en goede arbeidsvoorwaarden waarbij je de eerste periode gedetacheerd zal worden via ELLBRU en vervolgens – bij wederzijds enthousiasme – in dienst zal treden bij de opdrachtgever. In deze periode krijg je goede begeleiding van je businessmanager, gericht op joúw persoonlijke ambities. Daarbij krijg je een budget voor diverse opleidingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw persoonlijke groei en is er een riante aanbrengbonus-regeling.

Meer weten? Neem contact op met Roel Hesselberth via: 088 222 1806 / rhesselberth@ellbru.nl

Meer informatie / More information