projectmedewerker geluid

KuiperCompagnons zoekt een:

Binnen de afdeling Advies wordt gewerkt aan tientallen bestemmingsplannen, omgevingsplannen, omgevingsvisies en milieuonderzoeken voor onder andere gemeentes en ontwikkelaars door heel Nederland.

Geluid vormt een onmisbaar onderdeel van het pallet aan adviesdiensten. Wij adviseren onze opdrachtgevers op het gebied van verkeerslawaai, bouwakoestiek, industrielawaai en lawaaibeheersing. Vanwege de groeiende stroom aan opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons milieuteam met een geluidmedewerker met doorgroeimogelijkheid tot vakspecialist.

Wat ga je doen?
Als geluidmedewerker ondersteun je projectleiders bij hun projecten met jouw expertise. Je voert berekeningen en metingen uit en stelt adviezen op. Je hebt een technische achtergrond en enige jaren ervaring op het gebied van geluid en je wilt deze kennis verdiepen en verbreden.

Wij zoeken een adviseur met:

  • HBO / WO werk- en denkniveau richting bouwkunde, civiele techniek, milieukunde, werktuigbouwkunde of technische natuurkunde;
  • enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • goede contactuele vaardigheden;
  • in staat het eigen werk te organiseren;
  • proactief en leergierig;
  • affiniteit met ruimtelijke ordening;
  • bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden:
Binnen KuiperCompagnons werk je in steeds wisselende projectteams en disciplines aan een grote diversiteit van projecten. KuiperCompagnons biedt je naast een prettige werksfeer een passend salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij onze medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief. Binnen de functie van geluidmedewerker bestaat nadrukkelijk de mogelijkheid komende jaren door te groeien naar een adviseursfunctie binnen het vakgebied.

Informatie:
Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rogier Begheyn (Hoofd Advies), telefoon: 010 433 00 99.

Solliciteren:
Stuur uiterlijk 1 april 2021 een motivatie met cv, gericht aan Rogier Begheyn naar fpz@kuiper.nl onder vermelding van ‘Vacature geluidmedewerker’.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie / More information