adviseur visievorming

KuiperCompagnons zoekt een:

Als multidisciplinair advies- en ontwerpbureau voor de fysieke leefomgeving werken wij vanuit ons kantoor in de Van Nelle fabriek te Rotterdam met een hecht team van stedenbouwers, (landschaps-)architecten, planologen, juristen en andere specialisten aan de ruimtelijke uitdagingen van morgen. Uiteraard werken we momenteel hoofdzakelijk thuis. We beschouwen de gebouwde omgeving als een samenhangend geheel en bieden een geïntegreerde benadering van ontwerp tot oplevering. Binnen de afdeling Advies wordt gewerkt aan tientallen bestemmingsplannen, omgevingsplannen, omgevingsvisies en milieuonderzoeken voor onder andere gemeentes en ontwikkelaars door heel Nederland.

Wat ga je doen?
Je sluit je aan bij een divers team van adviseurs en ontwerpers die zich bezighouden met strategische visievorming. Daarbij lever je waardevolle inbreng voor de, vaak complexe, vraagstukken van onze opdrachtgevers. Het gaat daarbij met name om gemeentelijke omgevingsvisies (momenteel zijn we met meer dan twintig omgevingsvisies bezig). Daarnaast vervul je een belangrijke rol in het verder uitbouwen van onze adviesdiensten. Je rol hierin is sterk afhankelijk van je eigen kennis en interesses.

Wij zoeken een adviseur met:

  • brede betrokkenheid en een eigen visie op een duurzame leefomgeving;
    een passende HBO- of academische opleiding, zoals in de planologie, sociale geografie, stedenbouw of landschapsarchitectuur; gelet op de verbreding van het werkveld is een opleiding in de verkeerskunde, sociale wetenschappen of economie ook denkbaar, mits de link met de fysieke leefomgeving goed kan worden gelegd;
  • circa 3 jaar werkervaring in strategische visievorming;
  • goede kennis van Word, Outlook, Excel en PowerPoint
  • (basis)kennis van de Omgevingswet;
  • uitstekende schrijfvaardigheid;
  • sterk communicatief vermogen;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wij bieden
Binnen KuiperCompagnons werk je in steeds wisselende projectteams en disciplines aan een grote diversiteit van projecten. KuiperCompagnons biedt je naast een prettige werksfeer een passend salaris en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij onze medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief. De functie heeft een omvang van 32-40 uur.

Informatie
Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rogier Begheyn (Hoofd Advies), telefoon: 010 433 00 99.

Solliciteren
Stuur uiterlijk 1 april 2021 een motivatie met cv, gericht aan Rogier Begheyn naar fpz@kuiper.nl onder vermelding van ‘Vacature Adviseur visievorming’.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie / More information