management assistent / office manager

KuiperCompagnons zoekt een:

Voor enkele van onze senior adviseurs en onze afdelingshoofden is extra ondersteuning nodig bij diverse werkzaamheden. Daarom zijn we op zoek naar een management assistent / office manager.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor de directe ondersteuning van enkele van onze senior adviseurs en/of afdelingshoofden. Jij bent voor deze personen de steun en toeverlaat, je ‘ontzorgt’, regelt, overziet en werkt accuraat. Als geen ander weet je je voorgenomen planning en werkzaamheden gedurende je werkdag tot een goed einde te brengen. Je houdt je bezig met office management, waartoe ook HR-taken en facilitaire zaken behoren. Je taken bestaan verder uit o.a het uitwerken van brieven en behandelen van e-mails, het plannen van afspraken (complex agendabeheer), het opstellen van verslagen en het bijhouden van de planning. Vanzelfsprekend zorg je voor uitstekende communicatie met collega’s en klanten.

Functie-eisen:

  • je bent in bezit van een diploma van een relevante MBO- of HBO-opleiding;
  • je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • je hebt een goede kennis van MS Office (Word, Outlook, Excel en PowerPoint);
  • je bent gewend aan een dynamische werkomgeving en kunt daarom snel schakelen, prioriteiten stellen en je hoofd koel houden;
  • je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling.

Wij bieden
KuiperCompagnons biedt je een prettige werksfeer, een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring) en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij onze medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
De omvang van de functie wordt in overleg bepaald.

Informatie
Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jane van Biezen, telefoon: 010 433 00 99.

Solliciteren
Wil je solliciteren? Stuur dan uiterlijk 1 april 2021 een motivatie met cv, gericht aan Jane van Biezen naar fpz@kuiper.nl onder vermelding van ‘Vacature Management Assistent’.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Meer informatie / More information