ervaren technisch ontwerper

VenhoevenCS zoekt een:

Ben jij getalenteerd en ambitieus? Wil je werken op een toffe locatie in Amsterdam met leuke collega’s en de mogelijkheid om je continu professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen? Als versterking voor ons internationale team van ca. 50 ontwerpers en bouwkundigen zijn wij op zoek naar een
ervaren technisch ontwerper

Bij VenhoevenCS architecture+urbanism werken we aan uitdagende projecten, zoals het olympisch zwembad in Parijs, stations, bruggen en gecombineerde woon-werk gebouwen. Als bouwkundige/BIM-modelleur draai je mee in uiteenlopende projecten in verschillende fasen. Je werk zal onder andere bestaan uit het ontwikkelen van ontwerp-, bestek- en werktekeningen in het BIM model en het uitwerken van de detaillering.

Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die de volgende kwaliteiten in huis heeft:

  • 5 tot 7 jaar professionele werkervaring, in alle ontwerpfases;
  • goed bouwkundig detailleren;
  • uitgebreide ervaring in REVIT;
  • up-to-date kennis van bouwregelgeving en procedures;
  • zelfstandig kunnen werken;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Herken jij je jezelf in de gevraagde kwaliteiten? Zie je jezelf al bij ons werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur vóór 7 maart 2021 je motivatie, CV en portfolio naar werk@venhoevencs.nl. Portfolio graag maximaal 5MB grootte en in pdf-formaat toegestuurd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.