stedenbouwer met ervaring

OZ zoekt een:

OZ werkt aan stedenbouw en architectuurprojecten op het raakvlak van gebiedsontwikkeling en landschap. Wij bieden een divers pakket aan complexe, ruimtelijke projecten, tenders en studies, waarin je als ontwerper veel verantwoordelijkheid krijgt.

De opgaven van nu, zoals (binnenstedelijke) transformatieopgaven in Diemen en het Amstel-gebied in Amsterdam, een grote gebiedsontwikkeling in het voormalig havengebied op Aruba of inbreidingslocaties in Wijchen, Amersfoort en IJmuiden, maar ook haalbaarheidsstudies en tenders behoren tot het rijke pallet van onze opdrachten. We werken voornamelijk in Nederland, maar ook in het Caribisch Gebied en andere landen in en buiten Europa. Onze opdrachtgevers bestaan uit gemeenten, (bouwende) ontwikkelaars, corporaties en investeerders of andere marktpartijen.

Functie
Vanwege een toenemend aantal projecten en ter versterking van ons team zoeken wij per direct een stedenbouwkundige met ervaring. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het analyseren, ontwerpen en uitwerken van projecten. Je werkt hierbij in een team samen met architecten en (externe) landschapsarchitecten. Je ontwerpt, tekent en communiceert met en presenteert aan zowel externe als interne gesprekspartners. Je bent tegelijkertijd bij meerdere projecten betrokken, die verschillend zijn qua programma, schaal- en maat en fase van het project. Naast projecten doe je ook tenders en (acquisitie)studies. Je werkt ten minste vier dagen per week (32 uur).

Profiel

  • Academisch werk- en denkniveau, zoals TU Bouwkunde of Academie van Bouwkunst
  • Communicatief en mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Teamspeler, maar zelfstandig en flexibel
  • Accuraat/precies, en efficient met oog voor detail en grafiek
  • Affiniteit met duurzaamheid (BREEAM/LEED), architectuur en landschap is een pré
  • Beheersing van computerprogramma’s als Revit, Adobe InDesign-Photoshop-Illustrator, SketchUp, AutoCad en Microsoft Office-pakket is een vereiste

Ervaring
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij een ontwerp-/architectenbureau.

Persoonlijkheid
Je werkt zelfstandig, maar werkt daarbij ook graag in teamverband met verschillende disciplines. Je werkt gestructureerd, ook onder tijdsdruk en in stresssituaties. Je organiseert goed en weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je neemt initiatief, bent creatief en innovatief, maar ook resultaat gericht en grafisch sterk. In tijden zoals deze, is het noodzaak communicatief en proactief vaardig te zijn.

Alleen sollicitaties welke aan de profielbeschrijving voldoen, zullen worden behandeld.
Only applications from Dutch-speaking/writing candidates will be considered.

Interesse? Stuur je motivatie met CV en een beknopt portfolio voor 8 maart 2021 naar Ewout de Jager: E.de.Jager@ozarchitect.nl
OZ architect | 020-3141111 | www.ozarchitect.nl

Meer informatie / More information