Technisch ontwerper

STUDIO BRANDVRIES zoekt een:

STUDIO BRANDVRIES is een jong Rotterdams bureau. In 2020 gestart met twee partner architecten, inmiddels werken we op projectbasis in verschillende teams met andere bureaus en ZZP’ers. Vanwege een groeiend aantal opdrachten zijn we nu ook op zoek naar meer structurele versterking binnen ons bureau.

Wij werken aan allerlei architectonische opgaven, zowel groot als klein, maar waarin altijd het leveren van kwaliteit voorop staat. No-nonsense, waardevolle en duurzame architectuur voor iedereen. Dit doen we door samen te werken in allerlei verbanden, met partners en ambitieuze opdrachtgevers die onze visie delen. Daarbij zijn we van mening dat de rol van de architect verder reikt dan de tekentafel. Wij brengen partijen bij elkaar en het goed en gestroomlijnd managen van onze projecten behoort tot onze kerntaken. Graag hebben we hierin een rol tot en met de daadwerkelijke realisatie. We beschouwen ieder project als een unieke opgave en gaan daarbij voor maatwerk oplossingen waarin we willen blijven vernieuwen.

Ben jij een enthousiaste ontwerper met affiniteit voor detailleren en de uitvoering, en lijkt het je leuk om met ons te werken aan de bouwkundige uitwerking van projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als klein bureau werken we graag met all-rounders en zul je van alle aspecten van het ontwerp- en bouwproces wat meekrijgen. Het zwaartepunt van je werkzaamheden zal in eerste instantie liggen bij fases DO, TO en uitvoering. Daarom zoeken we iemand met veel technische kennis, die op de hoogte is van de regelgeving. Maar daarnaast zul je ook meewerken aan ontwerpen in eerdere fases en het maken van mooie presentaties.

We zoeken iemand met:

  • Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde en/of TU Bouwkunde
  • 2 á 3 jaar relevante werkervaring
  • Veel kennis met betrekking tot detaillering
  • Ervaring met werken in ArchiCAD
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven)
  • Flexibele en enthousiaste werkhouding
  • Minimaal 3 dagen per week (24 uur) beschikbaar

Wij bieden je de kans om jezelf op verschillende vlakken verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan de toekomst van ons groeiende bureau. Interesse gewekt? Stuur je CV met een korte motivatie naar info@studiobrandvries.nl.