Revit Modelleur / junior BIM manager

De Twee Snoeken zoekt een:

Kom je werken bij De Twee Snoeken?
Dan krijg je een eigen werkplek in het centrum van Den Bosch. In je pauze dwaal je lekker door de historische binnenstad of wandel je het natuurgebied ‘Het Bossche Broek’ in. Je kunt natuurlijk ook aanschuiven voor een gezellige lunch in onze kantine! Er heerst bij ons op de werkvloer een ontspannen sfeer. Onze aanpak is professioneel maar ongedwongen, omdat iedereen de verantwoordelijkheid draagt voor zijn eigen werk. Je kunt je werkzaamheden grotendeels zelf organiseren en in overleg je werktijden flexibel indelen. We sluiten de werkweek natuurlijk af met een gezellige vrijdagmiddag-borrel!

Wat we verwachten
Je neemt zelf actief deel aan de verschillende projecten en vormt de brug tussen je team en de externe partijen in het bouwproces. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen, innoveren en structureren van BIM binnen onze organisatie. Je bent continu op zoek naar optimalisatie van BIM-processen en datastructuur, maar bovenal ben je een bouwkundige met affiniteit voor architectuur. Ben je een harde werker uit de omgeving van ’s-Hertogenbosch en voel je je op je plek in een dynamische omgeving? Dan kun jij ons team wellicht versterken!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch en informeel bedrijf waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen
Als ervaren Revit modelleur werk je in een team van modelleurs aan verschillende complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je maakt integrale bouwtechnische Revit modellen op basis van ontwerpen die door onze architecten/interieurarchitecten worden gemaakt. Ook als junior BIM manager heb je ervaring nodig, maar daarbij is het belangrijkste dat je écht gepassioneerd bent over BIM. Je bent er iedere dag op uit om door middel van BIM de productiviteit weer een beetje te verhogen. Zo ga je de projectteams begeleiden bij BIM gerelateerde werkzaamheden (structuur, workflow, model-checks, clashcontroles etc.). Daarnaast geef je intern cursussen waarmee je je collega’s op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen in Revit en BIM. Als Revit modelleur en junior BIM manager is het vanzelfsprekend dat je grondige kennis hebt van Revit, aangevuld met Solibri.

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architectenbureau en softwareontwikkelaar. In ons monumentale pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICT’ers en grafisch vormgevers. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk. Daarbij kunnen alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het proces en het eindproduct. Ons architectenbureau is toonaangevend in Nederland en heeft een zeer gevarieerde opdrachtenportefeuille met onder andere gemeentehuizen, politiebureaus, scholen en woningbouw. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement en unieke bouw gerelateerde software maken ons onderscheidend.
Meer over ons bedrijf en onze projecten vind je op www.tweesnoeken.nl.

Opleiding: HBO Bouwkunde.
Ervaring: 5 tot 7 jaar ervaring als bouwkundig Revit modelleur en ervaring met Solibri.
Competenties: Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken, gedisciplineerd, leergierig.
Aantal uren: 36 – 40 uur per week.
Startdatum: in overleg / per direct.

Interesse?
Stuur dan een e-mail met je cv, portfolio en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Kaasjager (projectmanager) of Henk van Evert (HRM) via 073 614 04 07.