Ervaren architect / projectcoördinator

Tangram Architekten zoekt een:

Bij jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het super leuk vindt om een klein team van jonge architecten aan te sturen? We nodigen je graag uit voor een gesprek!

Bij Tangram kun je echt verschil maken en ben je niet louter een schakeltje in het proces. Er zijn bovendien mogelijkheden om door te groeien.

We zijn een middelgroot bureau met een grote uitstraling. Gespecialiseerd in vaak complexe stedelijke omgevingen, want wij vinden dat juist in de dichtbebouwde stad dringend behoefte is aan een fijne en gezonde leefomgeving. Die realiseren we met slimme en soms onconventionele ontwerpoplossingen. En als het even kan in samenspraak met omwonenden. Rhapsody in West, pal aan de ringweg A10 in Amsterdam, is een voorbeeld van zo’n project. Prijswinnend en talloze keren genomineerd vanwege de bijzondere oplossingen en maatschappelijke meerwaarde.

Onze methodiek is ‘onderzoekend ontwerpen’. We geloven in het totaalconcept en hebben naast architectuur aandacht voor alle facetten die belangrijk zijn voor het creëren van een kwalitatieve leefomgeving: goede stedenbouw, een groene omgeving (landschapsinrichting) en een interieur dat naadloos aansluit bij de architectuur en de gebruikers. Vaak weten we meer te realiseren voor hetzelfde budget zodat er zoveel mogelijk kwaliteit kan worden toegevoegd.

Wat vragen we aan jou?
Een collega met een brede belangstelling en veel liefde voor het vak. Die graag een stap meer doet om projecten verder te helpen. Die de rol van de architectuur breder ziet dan een gebouw neerzetten en maatschappelijk gedreven is.

Wij denken aan iemand met onderstaande vaardigheden, maar laten ons graag verrassen.

  • Opleiding op WO-niveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervarin
  • Ervaring met Revit, AutoCad, Sketchup
  • Verbinder tussen ontwerp, BIM, bouwkunde, projectmanagement
  • Functieniveau J, K
  • Minimaal 4 dagen / week

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons je CV, portfolio en een korte motivatie of neem contact met ons op via applications@tangramarchitekten.nl
Ben je geïntrigeerd en wil je meer weten? Mail of bel ons, dan kunnen we kijken of deze functie bij jou past.