Bouwkundigen / Revit modelleurs

Venster Architekten zoekt een:

Venster Architekten is een architectenbureau met ca. 20 medewerkers in Gouda, dat projecten ontwerpt en bouwkundig uitwerkt door het hele land. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van BIM en zijn in de woningbouw één van de toonaangevende bureaus op het gebied van bouwkundige uitwerking.
Voor ons uitgebreide opdrachtenpakket zijn wij op zoek naar een of meerdere ambitieuze bouwkundigen / Revit modelleurs die uit willen blinken in bouwkundig modelleer werk.
In deze functie werk je samen met collega- modelleurs en projectleiders aan de technische uitwerking van uitdagende projecten. Je hebt een goed bouwkundig inzicht, hebt ervaring met Revit en steekt graag de handen uit je mouwen.
Je krijgt een baan met veel mogelijkheden voor ontplooiing. De eerste tijd krijg je een interne opleiding in onze BIM-systematiek en leer je veel bij op bouwkundig terrein van onze ervaren bouwkundigen.

Functie-eisen:
· afgeronde architectuuropleiding universitair niveau (T.U.) H.B.O. of M.B.O. bouwkunde
· bij voorkeur enkele jaren werkervaring als Revit modelleur
· goede communicatieve eigenschappen en beheersing van de Nederlandse taal

Wij bieden een zelfstandige baan met ruimte tot verdere ontplooiing. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan graag een schriftelijke sollicitatie, een cv en portfolio voor 16 april 2021 naar info@vensterarchitekten.nl ter attentie van Marjan Arnout o.v.v. ‘sollicitatie bouwkundige / Revit Modelleur’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information