Junior ontwerper (NL)

Mei architects and planners zoekt een:

Mei architects and planners is een ambitieus internationaal bureau, gehuisvest in Rotterdam, dat zich richt op transformatieprojecten, nieuwbouwprojecten en stedelijke strategieën. Vanwege de verbreding van ons bureau en een aantal bijzondere projecten die in de planning zitten, zoeken we per direct een enthousiaste collega om ons team te versterken. Daarnaast zijn wij al actief bezig met verschillende plannen in Rotterdam, Delft, Amsterdam en bijvoorbeeld ook in Rusland, Naro-Fominsk.

Wil jij helpen met de ontwikkeling van ons gedreven en internationale team? Ga je een uitdaging niet uit de weg? En word je enthousiast van de spraakmakende en prijzen-winnende projecten van Mei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij:
Bent een ambitieuze professional die effectief en nauwkeurig werkt, leergierig is en goed kan communiceren. Je hebt een bouw gerelateerde opleiding aan een Technische Universiteit of Academie van Bouwkunst afgerond en hebt al enige jaren ervaring.

Je hebt een open en toegankelijke persoonlijkheid. Je hebt passie voor architectuur en techniek. Je voelt je thuis in een team maar kan ook prima zelfstandig aan de slag.

Wanneer je in het team van Mei aan transformatie- nieuwbouw of stedenbouwkundige plannen werkt, gebruik je analytisch en onderzoekend vermogen en stel je je flexibel op.
Voor het werken aan presentaties, tekeningen en visualisaties kun je goed uit de voeten met software zoals AutoCAD, SketchUp, AdobeCS. Kennis en ervaring betreft Revit is een pré. Je beheerst de Nederlandse taal volledig in woord en geschrift en kunt je ook verstaanbaar maken in het Engels.

Wij:
Bieden per direct een uitdagende job die beschikbaar is voor 32-40 uur per week. Hierin werk je aan aansprekende plannen vanuit een sterk concept. Gedurfd, helder en identiteitsvol. Met ons internationaal, jonge en gedreven team van ongeveer 35 professionals werken we aan verschillende ambitieuze en internationale projecten: momenteel zijn we druk bezig met de Kabelfabriek te Delft, SAWA te Rotterdam en onlangs hebben we de Fenix-lofts op Katendrecht opgeleverd. Onze kantoorsfeer is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld via onze interne opleidingsprogramma “Mei Academy”.
Het salaris dat we bieden is CAO-conform.

Neem een kijkje op www.mei-arch.eu/werken-bij-mei voor meer info over ons kantoor, team en andere leuke feiten!

Enthousiast?
Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV, een korte motivatie en je portfolio (max 8 MB) naar jobs@mei-arch.eu gericht aan Carmen Aanen o.v.v. ‘vacature junior ontwerper’ in de onderwerpregel van de mail.

Meer informatie / More information