PR-Manager

KOW zoekt een:

KOW ontwikkelt antwoorden op ruimtelijke vragen van vandaag én morgen. Bij ieder ontwerp dagen we onszelf uit om de balans tussen de menselijke natuur en verdergaande verstedelijking te herstellen. Door vernieuwende, duurzame en energieleverende gebouwen te ontwikkelen waar mensen zich fijn voelen en fysiologische voordelen ervaren.

Voor de ondersteuning van ons team in Den Haag zijn we op zoek naar een: PR-Manager (24 uur p/w)

Wat houdt de functie in?
Als PR-manager ga je KOW nóg beter op de kaart te zetten via social media, onze websites, blog’s en (online) evenementen. Hierin ben je mede strategie bepalend. Je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid, je communiceert gemakkelijk en bent creatief met woorden. Je bent enthousiast over het architectenvak en de gebouwde omgeving.

Wie ben jij?
We zoeken een collega met ambitie. Jij coördineert en implementeert de PR-strategieën van de toekomst. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. Als PR-manager ga je KOW nog beter op de kaart zetten. Dit doe je onder andere door:

  • Coördineert en implementeert PR-strategieën
  • Schrijft onze nieuws- en persberichten
  • Volgt pro-actief prijzen, awards en publicaties op binnen het vak
  • Is verantwoordelijk voor de planning van persberichten, social media, en award inzendingen
  • Ondersteunt de partners en projectarchitecten met het schrijven van teksten en blog’s.
  • Breidt het persnetwerk uit
  • Houdt teksten, website en huisstijl up-to-date i.s.m. onze websitebeheerder
  • Ondersteunt (tekstueel) in het opstellen van acquisitie en tenderdocumenten
  • Ondersteunt bij het editen van publicaties

Voor deze functie is ervaring bij een architectenbureau of de bouwwereld van belang. Het schrijven over ons vak en de gebouwde omgeving pak je met veel plezier op. Daarin weet je in woorden kernachtig een boodschap neer te zetten. Eigen initiatief en een goed gevoel voor humor dragen bij aan de cultuur en sfeer op het bureau.
We zijn op zoek naar een collega met een HBO of Universitair denk- en werkniveau. Je werkt ordelijk en systematisch en bent gewend om op één dag te schakelen tussen meerdere opdrachten of projecten. Je hebt bij voorkeur een goede beheersing van Microsoft Word, Adobe Indesign en Photoshop. We waarderen het indien je in de buurt van Den Haag woont.

Wat kunnen we je bieden?
We zijn een hecht team. We werken samen en iedereen wordt ingezet op zijn/haar kwaliteiten. Ons team krijgt veel vrijheid om de functie optimaal te kunnen invullen. We geloven in ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en werken in inspirerende ruimte op de Binckhorst in Den Haag. We bieden een salaris gebaseerd op kennis en ervaring en volgens de cao voor architectenbureaus.

Neem jij deze uitdaging aan?
Stuur je CV met motivatie en eventueel portfolio naar vacature@kow.nl.
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Sebastiaan Jansen op 070 3466600.