Junior bouwkundige (HTS)

Vakwerk architecten zoekt een:

Je bent een gedreven junior bouwkundige/ technisch ontwerper en wil met plezier samenwerken in een dynamische omgeving waar niet altijd met ‘standaard’ bouwkundige oplossingen wordt gewerkt. Dan ben je bij Vakwerk aan het juiste adres.

Op dit moment werken we met een fijn team van 23 Vakwerkers aan diverse projecten; van hoogbouwprojecten tot villa’s, van onderwijsgebouwen tot ziekenhuizen en van herontwikkelingen van rijksmonumenten tot stedenbouwkundige studies.

We hebben jou nodig om een ontwerp in teamverband om te zetten naar een uitvoerbaar project, inclusief matenplannen, doorsneden en detailleringen. Ten alle tijden houd je de architectuur en maakbaarheid in het oog, wat we terugzien in je kwalitatief goede (werk)tekeningen. Je hebt een afgeronde HTS Bouwkunde opleiding en bent communicatief vaardig. Tekenprogramma’s als Revit en Autocad zijn je tweede taal.

Wij bieden jou een inspirerende werkplek, leuke collega’s die je 36 uur in de week ziet en een salaris welke gebaseerd is op je ervaring en de architecten CAO. We geven aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en helpen je groeien. Gezien ons huidige portfolio zoeken wij collega’s die Nederlands spreken.

Klinkt dit goed? Kijk op vakwerkarchitecten.nl voor meer informatie en stuur je motivatie, CV en portfolio voor 19 april 2021 naar werken@vakwerkarchitecten.nl en kom een kop koffie drinken.

Groet, Vakwerk.