Ervaren stedenbouwkundige

SVP architectuur en stedenbouw zoekt een:

Werk je graag aan opdrachten op het raakvlak van architectuur en stedenbouw? Ben je goed in conceptueel denken, een echte creatieve ontwerper en kun je een team motiveren en aansturen? Dan is SVP op zoek naar jou!

SVP is:
Een team van ongeveer vijfenveertig creatievelingen; architecten, stedenbouwkundigen en bouwkundigen, waarvoor integraal ontwerpen tussen de schaalniveaus van architectuur en stedenbouw centraal staat. Wij hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en samenwerken vinden wij vanzelfsprekend. Dit doen wij met collega’s, opdrachtgevers en toekomstige gebruikers van onze ontwerpen. Connecting at every scale is niet voor niets onze slogan. Wij houden van complexiteit. Het biedt kansen om verder te kijken dan het geijkte en oplossingen aan te bieden waar anderen dat niet lukt.

Wij zijn op zoek naar een ervaren stedenbouwkundige die binnen het team van projectverantwoordelijken zelfstandig projecten kan oppakken:

  • je bent afgestudeerd aan de TU of de Academie van Bouwkunst
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan goed communiceren
  • je hebt minimaal 7 jaar werkervaring in het vakgebied
  • je vindt het leuk om zelf projecten te trekken van A tot Z, dat wil zeggen offertes en een plan van aanpak schrijven, een team van jonge ontwerpers aan sturen, presentaties geven, selecties trekken enz.
  • je hebt ervaring met VectorWorks, SketchUp en Adobe pakketten
  • je bent creatief en hebt je een pro-actieve houding
  • in teamverband bloei je op, maar je kunt ook heel goed je eigen boontjes doppen
  • je kunt situaties op verschillende schaalniveaus snel en goed analyseren
  • ruimtelijke concepten weet je overtuigend neer te zetten

SVP biedt:
Een fijne werkomgeving met een mooie mix aan goed gehumeurde en talentvolle collega’s. Ons historische pand ligt in het centrum van Amersfoort, niet ver van het station. De arbeidsvoorwaarden en beloning zijn conform cao architectenbureaus. Je werkt in wisselende teams aan projecten, prijsvragen, studies en onderzoeken. We hebben veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en er wordt veel gezamenlijk ondernomen.

Herken je jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV en beknopt portfolio naar info@svp-svp.nl ter attentie Maartje Luisman.