ontwerper / projectleider

LEVS architecten zoekt een:

LEVS is een ambitieus bureau met een gedreven en internationaal team. We werken voortdurend aan het verbeteren van de leefbaarheid van steden, in binnen- en buitenland. Daarbij schuwen we de grote thema’s van deze tijd niet. Stedelijk verdichten én verduurzamen, sociaal bouwen én de leefkwaliteit verhogen, wij laten zien dat het kan. Altijd op het snijvlak van stedenbouw en architectuur. Onze liefde voor het ambacht van het vak gaat van de baksteen tot natuurinclusief ontwerpen en het meeschrijven aan de BIM ILS O&E. Daar staan we al ruim 30 jaar voor. Het zorgt ervoor dat we niet alleen dromen, maar ook echt bouwen.

Ter versterking zoeken we een ambitieuze ONTWERPER | PROJECTLEIDER

In deze functie werk je samen met een van de architect-partners en assistent (technisch) ontwerpers aan het ontwerpen van uitdagende projecten in de woningbouw, stedenbouw, herbestemming, zorg en commercie.

Wie zoeken wij?

  • je hebt een afgeronde opleiding architectuur aan de TU of Academie van Bouwkunst
  • je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring
  • je beschikt over ervaring en goede projectmanagement kwaliteiten waarmee je de voortgang, planning en kwaliteit van de ontwerpen bewaakt
  • je bent sterk in het bedenken en uitwerken van concepten, waarbij je oog hebt voor economische en praktische consequenties
  • je bent initiatiefrijk en hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed presenteren en het bureau vertegenwoordigen
  • je kunt goed zelfstandig werken maar je bent ook een teamspeler die zich inzet voor een gestroomlijnd ontwerpproces
  • je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal (vereiste)
  • je hebt ervaring met MS Office, Archicad, Solibri en het samenwerken in BIM met andere partijen is een pré
  • je hebt kennis van SketchUp, InDesign, Photoshop en Enscape

Vanuit ons industriële pand met uitzicht op de oude haven van het Cruquius eiland in Amsterdam werken we met 40 betrokken collega’s aan 40 lopende projecten. Dat doen we in compacte teams van vier tot zes personen. Al onze projecten vragen om uitgebreide samenwerkingen met opdrachtgevers, externe partners, adviseurs en gebruikers. Interesse in de wereld om ons heen ligt aan de basis van ons werk. Excursies, reizen, onderzoek en ruimte voor nieuwsgierigheid horen daarbij.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao. De aanstelling is in principe fulltime. Datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Wil je meer weten over werken bij LEVS, of is je interesse al voldoende gewekt om meteen te solliciteren, dan horen we graag van je! Reageren kan door een korte motivatie, cv en portfolio (pdf) op te sturen naar vacature@levs.nl of schriftelijk naar LEVS architecten t.a.v. Daniëlle Verweij, Postbus 2182, 1000 CD Amsterdam o.v.v. ‘vacature ontwerper | projectleider’.