Bouwkundige starter/ BIM modelleur

Inbo zoekt een:

Heb jij net jouw bouwkunde opleiding afgerond? Ben je leergierig en wil je jouw kennis graag uitbreiden in een diversiteit aan (woningbouw)projecten? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven bouwkundige met een passie voor techniek en architectuur.

Wat doe je?
Als bouwkundig modelleur werk je bouwkundige projecten technisch uit, van de bouwaanvraag tot en met de uitvoering. Je bent betrokken bij het modelleren en detailleren van het gehele project. Om ervoor te zorgen dat de modellen betrouwbaar zijn, controleer je deze in het team met Solibri. Dat doe je gelijktijdig voor meerdere projecten, die divers zijn in fase en omvang. Met natuurlijk een prachtig gebouw als uiteindelijk doel, waar je vele jaren met trots naar terug kunt kijken.

Wie ben je en wat neem je mee?

Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO/HBO richting bouwkunde.
Je hebt kennis van Revit en BIM.
Bouwtechniek en uitvoering fascineren je.
Je weet wat kwaliteit is.
Je bent positief, enthousiast en analytisch.
Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk.
Je bent een echte teamplayer.
Je hebt kennis van het Nederlandse bouwbesluit.
Wat bieden we je?
Een functie voor 32-40 per week met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Amersfoort als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze site om een indruk van ons werk te krijgen: www.inbo.com.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor (interieur)architectuur, bouwkunde en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

In ons team in Amersfoort van circa 50 mensen werken we aan de bouwkundige engineering voor interne en externe architecten. Als schakel tussen de architect en aannemer maken onze bouwkundigen plannen haalbaar en uitvoerbaar, binnen de esthetische kaders. Onze klanten vragen ons vanwege de kwaliteit van onze BIM modellen en tekeningen en vanwege de manier waarop wij processen slim organiseren. Wij zijn teamplayers die denken in oplossingen en laten zien hoe het wél kan.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur je motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Jenny Kattenburg via 06 55 11 28 22.

Op kantoor houden wij ons uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM en werken wij op gepaste afstand.

Meer informatie / More information