Senior architect

PPHP - Pleasant Places Happy People zoekt een:

PPHP Pleasant Places Happy People zoekt een gedreven architect met minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, die zelfstandig meerdere grote projecten (bouwkundig en stedebouwkundig) in- en extern kan coördineren in alle fases van het ontwerpproces. Zij/hij zet de ruime ervaring in en ondersteunt en begeleidt collega’s en bepaalt voor zowel stedebouwkundige- als bouwkundige projecten het plan van aanpak.

Wat vragen we:

  • een afgeronde opleiding bouwkunde/ aan de TU of aan de Academie van Bouwkunst;
  • minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig projectarchitect;
  • zelfstandig verantwoordelijkheid kunnen dragen voor het organisatorisch- en inhoudelijk efficiënt en volgens planning laten verlopen van onze projecten;
  • helder communiceren, duidelijke afspraken maken en doelen realiseren binnen gestelde termijnen;
  • de Nederlandse taal in woord en schrift goed beheersen
  • overtuigingskracht, leiderschap, organisatievermogen, besluitvaardigheid.

Wat bieden we:

Wij bieden je uitdagend werk in een jong team en een prettige werkomgeving. De organisatie kent korte lijnen en een open karakter. We bieden je een aanstelling met een salaris op basis van opleiding, leeftijd en ervaring. Wij hanteren de CAO voor architectenbureaus.

Reacties:

Als bovengenoemd profiel je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde eisen, dan zien wij graag jouw sollicitatie met cv uiterlijk 15 mei 2021 tegemoet.
Vragen en reacties alleen per e-mail richten aan PPHP – Pleasant Places Happy People, t.a.v. Walther Kloet, sollicitatie@pphp.nl.

Meer informatie / More information