Landschapsarchitect / ontwerper 0,8 fte

Niek Roozen Landscape zoekt een:

Vind je het belangrijk om een groenere leefomgeving te ontwerpen en ontwikkelen voor zowel binnen- als buitenland? Kan jij je vinden in onze kernboodschap: ‘GROEN’?

Zowel de steden als het platteland hebben meer en diverser groen nodig. Groen is belangrijk voor schone lucht, verkoeling, een comfortabel microklimaat, wateropvang en biodiversiteit.
Kun jij je als ontwerper inleven in hoe buitenruimtes door de gebruiker worden beleefd? Zit het in je natuur om de juiste materialen en beplanting in je ontwerpen in te passen? Dan hopen wij dat jij ons team komt aanvullen!

Over Niek Roozen Landscape (NRL)
Ons bureau heeft jarenlange ervaring met projecten in binnen- en buitenland. Onze opdrachten voor recreatie, tentoonstellingen, Floriades en Internationale Expo’s heeft ons al over de hele wereld gebracht. De Chinese opdrachtgevers waarderen het, hoe wij sterke concepten en ideeën ontwikkelen en dat combineren met Nederlandse kennis over water en landbouw.
Als team zijn wij bewust van de veranderingen in klimaat en de economische omstandigheden. Deze dwingen ons, om na te denken over een duurzame samenleving.
Waarbij “het creëren van fijne woon-, werk- en recreatiegebieden met groen als kernboodschap” onze passie is; “WE CREATE GREEN”

Ons team bestaat uit landschapsarchitecten en landschapsontwerpers, waarbij wij veel samenwerken met vaste partners. Ondanks de recente directiewisseling is Niek Roozen als adviseur nog steeds nauw betrokken bij het bureau en werkt hij nog volop aan de Floriade 2022.

Wij zijn goed in het maken van krachtige concepten en beplanting is essentieel in onze plannen. Dus goede plantenkennis en ervaring met beplantingsplannen is een pré. Veel van onze projecten worden gerealiseerd, waardoor alle fases van het ontwerpproces aan bod zullen komen!

Wij zijn bovenal ontwerpers en kijken graag verder dan de opgave zelf, waarbij tijdloosheid, maar ook moderne, klimaat adaptieve en groene aspecten belangrijk zijn in de vormgeving.

De functie
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze landschapsarchitect/ontwerper met goede ontwerp- en grafische vaardigheden, je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken.

 • het maken van analyses en concepten
 • ontwerpen
 • detaillering
 • presentaties
 • zelfstandig projecten leiden
 • het maken van beplantingsplannen

Onze nieuwe collega heeft

 • 3-5 jaar relevante werkervaring
 • een afgeronde HBO opleiding of master die aansluit bij deze functie (Landschapsarchitectuur/ Tuin- en Landschapsinrichting)
 • goede visuele verbeeldingskracht
 • creatieve -en vernieuwde ideeën binnen onze idealen
 • goede kennis van (duurzame) materialen en beplanting
 • beheersing van Autocad, Indesign, Illustrator, Photoshop, (Sketchup)
 • goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
 • oog hebt voor details
 • positieve -en collegiale instelling

NRL als werkgever
We bieden je een baan (32 uur) aan binnen een platte organisatie, in een relatief klein team met veel ruimte voor eigen inbreng en uitdagingen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, reiskosten, pensioenopbouw en stimuleren wij je ontwikkeling binnen én buiten het kantoor d.m.v. een ontwikkelbudget voor opleidingen, cursussen en werkbezoek. Binnen het team werk je met fijne (internationale) collega’s.

Ben jij onze nieuwe landschapsarchitect en collega die ons team kan verrassen en aanvullen?
Stuur dan vóór 15 mei 2021 je motivatie, CV en portfolio (max 10 MB) t.a.v. Judith van der Poel naar info@niekroozenlandscape.com
Voor meer vragen kun je ons bureau bellen 0294-418610 (maandag t/m donderdag) en vragen naar Judith van der Poel
Niek Roozen Landscape, landschapsarchitecten
Ossenmarkt 36
1381 LX Weesp
0294-418610

Meer informatie / More information