Ervaren technisch ontwerper

Vakwerk architecten zoekt een:

Houd je van bouwen, ben je ervaren en wil je vooral met veel plezier samenwerken aan afwisselende projecten op de mooiste plek in Delft, dan ben je bij Vakwerk aan het juiste adres.

Wij werken met een fijn team van 23 Vakwerkers aan zeer afwisselende projecten; van hoogbouw tot villa’s, van onderwijsgebouwen tot ziekenhuizen en van transformaties en herontwikkelingen van Rijksmonumenten tot stedenbouwkundige studies.

We hebben jou nodig om een ontwerp zelfstandig of in teamverband om te zetten naar een uitvoerbaar project. Ten alle tijden houd je de architectuur en maakbaarheid in het oog. Je bouwt tegelijkertijd mee aan Vakwerk. We zijn een jong bureau en staan open voor jouw inbreng om Vakwerk nóg beter te maken. Je hebt regelmatig contact met onze opdrachtgevers, gemeenten en adviseurs. Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal (schriftelijk en persoonlijk) is dan ook een must. Tekenprogramma’s als Revit en Autocad zijn je tweede taal.

Wij bieden jou een inspirerende werkplek in het Vakwerkhuis aan de rand van de Delftse binnenstad, met terrastuin en eigen café, vrolijke collega’s en een goed salaris, gebaseerd op je ervaring en de architecten CAO. We geven aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en inbreng.

Klinkt dit goed? Kijk dan op vakwerkarchitecten.nl voor meer informatie en stuur je motivatie en CV (eventueel aangevuld met een portfolio) naar werken@vakwerkarchitecten.nl. Heb je nog vragen neem dan gerust telefonisch contact op met Willeke via 06-51558767.

Groet, Vakwerk.

Meer informatie / More information