(Assistent) ontwerper / projectleider

JAM* architecten bv zoekt een:

Wij zoeken een allround (assistent) ontwerper/projectleider voor brede inzet binnen onze gevarieerde en groeiende portefeuille. Wij geloven in een integrale, multidisciplinaire aanpak en werken veel op het snijvlak van architectuur, stedenbouw, landschap en infrastructuur voor opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, gemeenten, corporaties en bedrijven. We ontwerpen snelwegen, civiele kunstwerken, stadswijken en gebouwen, maar ook interieurs en tapijten.

Binnen ons team van (internationale) ontwerpers, werk je mee aan projecten (tekeningen, kaarten, presentaties en publicaties), help je het overzicht bewaren en stroomlijn je de communicatie, intern en extern rondom de projecten. Ervaring met ruimtelijke opgaven op de grote schaal is daarbij een aanbeveling.

Communicatief ben je zeer vaardig (binnen ons team en naar buiten), je bent een teamspeler, hebt bewezen ontwerpkwaliteit (TU of AvB achtergrond) en bent bedreven met Autocad, SketchUp en Adobe software. Genoeg ervaring om meteen productief te zijn, met ruimte om te groeien en gaandeweg meer verantwoordelijkheid op je te nemen binnen ons bureau.

We zoeken nadrukkelijk een vloeiend Nederlands sprekende (en schrijvende) kandidaat. Het betreft een dienstverband (geen freelance, we willen commitment aangaan) en het is een groot voordeel als je op fietsafstand van ons bureau woont.

Denk jij dat je de kandidaat bent om ons team te komen versterken, stuur dan een mail met je motivatie en wat voorbeelden van je eerdere werk aan Jeroen Mensink via jm@jamarchitecten.nl

NB Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.