Stagiair architectuur en / of stedenbouw

JAM* architecten bv zoekt een:

Bij JAM* zoeken we een ambitieuze, allround stagiair van een opleiding Architectuur of Stedenbouw (master fase).

Wie ben jij?
Je hebt gevoel voor en kennis van ontwerpen. Je bent in staat bouwkundige tekeningen te maken, maar draait je hand ook niet om voor een stedenbouwkundige plantekening. Uiteraard is het maken van presentaties (2D en 3D tekeningen, presentaties, modellen, visualisaties en publicaties) een tweede natuur voor je. Je werkt in ieder geval met Autocad, Adobe en SketchUp, bent een teamspeler en communicatief vaardig.

Waar moet je aan voldoen?
Je hebt een overtuigende portfolio, kunt met onze samenwerkingspartners communiceren in het Nederlands (in woord en schrift) en lijkt het je een uitdaging om aan hele verschillende ruimtelijke opgaven te werken? Ben je vier tot zes maanden beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief en je portfolio (max 10 Mb) naar Jeroen Mensink per jm@jamarchitecten.nl

Wat hebben we te bieden?
Je werkt in een inspirerend team aan hele diverse projecten, van onderzoeksvragen, infrastructuur en stedenbouwkundige plannen tot concrete bouwopgaven en hoogwaardige interieurs. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en we bieden je een reguliere stagevergoeding.

NB Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.