Bouwkundig (REVIT) tekenaar

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE is een middelgroot, groeiend architectenbureau in Den Haag. Wij ontwerpen prachtige projecten op het gebied van nieuwbouw, hoogbouw, verbouw en transformatie en wij realiseren grote, exclusieve, particuliere opgaven.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een ambitieuze bouwkundig (REVIT) tekenaar/projectleider met +/- 5 jaar werkervaring binnen middelgrootte architectenbureaus. Wij zijn op zoek zijn naar een allrounder met een hands-on mentaliteit, die goed kan functioneren en leidinggeven binnen teamverband. Belangrijk is dat je zeer goed bekend bent met alle fases van het gehele ontwerp- en bouwproces.

In deze functie werk je zelfstandig aan een project onder leiding van architecten en of projectleiders. Deels zul je ook zelf leidinggeven bij het uitwerken van het plan en tijdens het bouwproces. Het maken van bouwkundige tekeningen, vergunningsaanvragen, werktekeningen en goede (architectonische) details op basis van ontwerptekeningen zijn de kerntaken van de functie. Daarbij is het belangrijk dat je in staat bent om schetsen en mondelinge aanwijzingen te vertalen naar tekeningen, details en modellen. Goede kennis van het bouwbesluit en van regelgeving ten aanzien van vergunningsaanvragen zijn in deze functie essentieel. Goed en snel kunnen werken met programma’s als Revit, AutoCAd en MS-office zijn absolute voorwaarden, ervaring met Sketch-up is een pré.

Gezien ons portfolio en het type werk dat wij als bureau omhanden hebben, is het belangrijk dat je nauwkeurig bent, oog en gevoel hebt voor detail en beschikt over een goede feeling met architectuur en zowel extern als intern kunt werken in teamverband. Goede sociale vaardigheden zijn dan ook een must, net als een proactieve en open werkhouding.
Ons team van werknemers is een bonte mix van nationaliteiten. Je bent dus ook van harte welkom als je Nederlands niet vloeiend is. Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is echter wel belangrijk. Je krijgt Nederlandstalige correspondentie en je moet technische informatie in het Nederlands uit kunnen zoeken.

Wij bieden je een fulltimebaan en een marktconform salaris volgens de cao voor architectenbureaus. Binnen SVDBA werken wij met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Ons team kent een goede balans van junior- en seniormedewerkers en er is voor een ieder ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en je portfolio met werk van eigen hand voor 31 mei 2021 naar STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE, t.a.v. Alwiene Waals, Scheveningseweg 12, 2517 KT Den Haag, T: +31 70 36 00 882, waals@svdba.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.