Architect procesintegratie

DENC zoekt een:

DENC is op zoek naar een functioneel sterke ruimtelijk planner, die zich wil gaan toeleggen op het ontwerpen, visualiseren en coördineren van efficiënte bedrijfshuisvesting, optimaal afgestemd met de interne logistieke en productieprocessen. Hierbij is het nadrukkelijk ook zijn/haar taak om actief mee te denken met onze logistiek adviseurs over de ruimtelijke configuratie van het process-equipment om tot de beste layout-planning en een prettige werkomgeving te komen.
DENC is specialist in het multidisciplinair ontwerpen en engineeren van aansprekende bedrijfsgebouwen. Tevens adviseert DENC over de logistiek van de bedrijfsprocessen in deze gebouwen. Bedrijfsgebouwen worden door de toenemende mechanisatie steeds complexer. Dit betekent dat er naast het ontwerpen van architectonisch mooie gebouwen, ook steeds meer afstemming moet plaatsvinden met het logistieke/process-equipment om oriëntatie, vluchtwegen, brandveiligheid, akoestiek, daglicht, klimaat, kleur- en materiaalgebruik en arbeidsomstandigheden goed en mooi te integreren.

We vragen:

  • Opleiding TU bouwkunde of gelijkwaardig
  • Ervaring met Sketchup, Revit, Navisworks en Indesign
  • Ruimtelijk inzicht, gestructureerd, presentatietechnieken
  • BIM ervaring is een pré
  • Teamspeler, affiniteit met logistieke- en productieprocessen

We bieden:
Naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijg je ook de ruimte om jezelf binnen je vakgebied verder te ontplooien. Je werkt in een gezellig, interdisciplinair team.

Meer informatie / More information