Bouwkundig medewerker energielabels

De Twee Snoeken zoekt een:

Kom je werken bij De Twee Snoeken?
Dan krijg je een eigen werkplek in het centrum van Den Bosch. In je pauze dwaal je lekker door de historische binnenstad of wandel je het natuurgebied ‘Het Bossche Broek’ in. Je kunt natuurlijk ook aanschuiven voor een gezellige lunch in onze kantine! Er heerst bij ons op de werkvloer een ontspannen sfeer. Onze aanpak is professioneel maar ongedwongen, omdat iedereen de verantwoordelijkheid draagt voor zijn eigen werk. We sluiten de werkweek natuurlijk af met een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende functie in een dynamisch en informeel bedrijf. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Je valt onder de CAO voor architectenbureaus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dan ook uitstekend.

Wat jij gaat doen
Als bouwkundig medewerker energielabels ga je aan de slag met het opnemen van woningen en het afmelden van de bijbehorende energielabels. Dit doe je aan de hand van de door ons ontwikkelde innovatieve softwareoplossing Smart Twin. Hiermee maken we de benodigde informatie voor woningopname al grotendeels beschikbaar in 3D-woningmodellen. Na het betreden van de woning vul je het interactieve model aan met de overige informatie die je nodig hebt bij het bepalen van een energielabel. Nadat je de woning hebt opgenomen, zorg je ervoor dat de opnamegegevens digitaal worden verwerkt en het energielabel wordt afgemeld. Hierbij werk je samen met een collega die ruime ervaring heeft op het gebied van energieberekeningen. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant wordt voorzien van een betrouwbaar energielabel. Ben je nog niet in het bezit van een diploma EPA-W? In dat geval word je via De Twee Snoeken hiervoor opgeleid in een enkele weken durend traject. Voordat je het bijbehorende diploma hebt behaald, loop je al mee met onze gediplomeerde medewerkers en doe je direct praktijkervaring op.

Werken met Smart Twin
Doordat je gebruikmaakt van Smart Twin verloopt het opnamebezoek aan een woning een stuk sneller! Je beschikt met deze tool namelijk over een grote hoeveelheid vooraf ingeregelde informatie. De 3D-woningmodellen worden vervolgens door jou verrijkt en gemodelleerd aan de hand van de gegevens die je tijdens het woningbezoek hebt opgehaald. Zo draag je je steentje bij aan de stapsgewijze digitalisering van de gehele Nederlandse woningvoorraad. Dankzij deze digitalisering wordt keuzevrijheid vergroot, onderlinge communicatie en verbinding geoptimaliseerd en verduurzaming beter gefaciliteerd!

Wie we zijn en wat we doen
De Twee Snoeken is een multidisciplinair architectenbureau en softwareontwikkelaar. In ons monumentale pand in het centrum van ’s-Hertogenbosch vind je architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwfysici, ICT’ers en grafisch vormgevers. Binnen de teams draagt iedereen verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen werk. Daarbij kunnen alle collega’s meedenken over mogelijke verbeteringen in het proces en het eindproduct. Onze professionals op het gebied van architectuur, interieur en projectmanagement en unieke bouw gerelateerde software maken ons onderscheidend.

Meer over ons bedrijf en onze projecten vind je op www.tweesnoeken.nl.

Opleiding: minimaal MBO Bouwkunde.
Competenties: gedisciplineerd, leergierig, communicatief vaardig, in het bezit van een rijbewijs, in het bezit van een diploma EPA-W (pre), affiniteit met ICT.
Aantal uren: 40 uur.
Startdatum: in overleg / per direct

Interesse?
Stuur dan een e-mail met je cv en motivatie naar henk.van.evert@tweesnoeken.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk van Evert (HRM) via 073 614 04 07.