Ervaren stedenbouwkundige

VenhoevenCS architecture + urbanism zoekt een:

VenhoevenCS architecture+urbanism is een internationaal ontwerpbureau voor duurzame en geïntegreerde architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Ons team van ca. 60 ontwerpers en bouwkundigen werkt in een open organisatie aan zeer uiteenlopende projecten die raken aan de uitdagingen waar onze maatschappij voor staat.

Op stedenbouwkundig gebied werken we aan diverse integrale regionale plannen, onderzoeken/studies, omgevingsvisies en binnenstedelijke mixed-use projecten. Transit-oriented development, duurzame gebiedsontwikkeling en architectonische projecten rond knooppunten van weg en spoor zijn belangrijke speerpunten voor het bureau.

Om de toenemende hoeveelheid werk in goede banen te leiden, zijn wij op zoek naar een ervaren en gepassioneerde stedenbouwkundige met interesse en ervaring in o.m. stationsomgevingen en transit-oriented development

Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met de visie van VenhoevenCS en de schouders wil zetten onder de uitbreiding van het stedenbouwkundige team. Een vast contract en toekomstig partnerschap behoort tot de mogelijkheden. Dus:

  • Heb je minimaal 5 jaar werkervaring in binnenstedelijke en/of regionale ruimtelijke opgaven?
  • Ben je in staat duurzame en strategische oplossingen bedenken voor de complexe problematiek waar ons tijdperk mee worstelt?
  • Kun je eindverantwoordelijkheid dragen voor meerdere projecten tegelijk?
  • Wil je werken op een inspirerende werkplek bij een internationaal werkend bureau?
  • En beheers je de Nederlandse taal? (C1 niveau)

Schroom dan niet en stuur je motivatie, CV en portfolio (in pdf formaat en maximaal 5MB) vóór 15 juni 2021 naar werk@venhoevencs.nl.

Voor meer informatie over VenhoevenCS en onze huidige projecten kun je contact opnemen met Helga Lasschuijt (h.lasschuijt@venhoevencs.nl of 06-24754241).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Berichten die aan ons verstuurd worden door derden in het kader van deze vacature worden als niet ontvangen beschouwd.

Meer informatie / More information