Stedenbouwer of landschapper

buro WAALBRUG zoekt een:

buro Waalbrug is een adviesbureau voor ruimtelijke ordening en ontwerp, gevestigd in Beuningen(Gld). We zijn een team van 8 professionals: landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, planologen en juristen. In opdracht van gemeenten, marktpartijen en particulieren werken wij aan diverse ruimtelijke projecten in heel Nederland. Van stedenbouwkundig ontwerp, landschapsontwerp en inrichtingsplan tot en met juridische borging in bestemmings- en omgevingsplannen.

Wie zoeken wij?

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het ontwerpen van landschappelijke en stedenbouwkundige plannen op verschillende schaalniveaus en het maken en uitwerken van inrichtingsplannen (tot en met materialisatie en het uitwerken van een beplantingsplan).

Verder:

  • heb je een aanstekelijk enthousiasme en inspireer je anderen met jouw ideeën;
  • werk je graag zowel in teamverband als zelfstandig en beschik je over een open houding;
  • heb je een sterk ‘gevoel voor ruimte’, oog voor detail en goede grafische kwaliteiten;
  • heb je oog voor aspecten als: klimaatadaptatie, energietransitie en participatie;
  • ben je vaardig met Adobe CC (Illustrator, Photoshop en InDesign), SketchUp en AutoCad;
  • word je graag uitgedaagd en deadlines schrikken je niet af;
  • vind je het leuk om samen te werken en houdt je er van om zowel ondersteund te werken als (deel)projecten van A tot Z te runnen.

Herken jij jezelf in dit profiel en beschik je over de nodige vaardigheden, dan zijn wij naar jou op zoek!

Wat bieden wij?

Wij bieden je – naast een prettige werkomgeving – goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een contract voor 32 tot 40 uur per week. Je krijgt alle mogelijkheden om jouw expertise te delen en in te zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers en projecten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, een eigen invulling van je functie, zelfstandig werken en ontwikkeling binnen de organisatie.