Initiatiefrijke ontwerper

Vera Yanovshtchinsky architecten zoekt een:

VYa is een bureau dat zich beweegt op het vlak van zowel stedenbouw als architectuur en werkt van ontwerp tot en met uitwerking aan zowel kleine als grote opgaven. In verband met enkele grotere lopende opdrachten en diverse studies in ontwerpfasen zoeken we op korte termijn een gedreven ambitieuze en initiatiefrijke ontwerper / architect met relevante ervaring. Je beschikt over enkele jaren ervaring in Nederland op het gebied van ontwerp en planuitwerking.

Architectuur vraagt om zorgvuldigheid op alle niveaus, een integrale denk- en werkwijze en aandacht voor de grote lijn en het detail. Wij werken onze projecten volledig uit tot werktekeningen in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever en volgen persoonlijk het bouwproces. Er wordt gewerkt met Vectorworks (2D en 3D) vooral in het vroege ontwerpstadium en met Revit voor ontwerp en uitwerking.

Werken bij VYa houdt in dat je van veel markten thuis bent en je jezelf op een breed terrein verder kunt ontwikkelen. Je hebt interesse voor zowel conceptueel denken als aspecten die betrekking hebben op materialisatie en realisatie. Je bent initiatiefrijk, enthousiast en deelt graag je idee├źn. Je toont inzicht in zowel concepten als in de praktijk van het bouwen en hebt een brede belangstelling voor architectuur, kunst en woningbouw. Je hebt aantoonbare ervaring die je aan de hand van enkele sterke voorbeelden kunt toelichten.

Wij gaan ervanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en vaardig bent in de door ons gebruikte software, zoals Revit, Vectorworks, Sketchup, Adobe, en Xcell.

Heb je interesse, stuur ons je motivatie en beknopt portfolio van max 10mb (s.v.p. – geen link) en duidelijk CV naar sbrnds@vya.nl. We reageren altijd direct en bekijken in enkele dagen of we je voor een gesprek uitnodigen. Graag zien we je reactie tegemoet.