Young Urban Professional

WeLoveTheCity zoekt een:

WeLoveTheCity werkt aan stedelijke tranformatie in 10 van de 20 grootste steden in Nederland, zoals Amstelstation Amsterdam, Bossche Stadsdelta in ‘s Hertogenbosch en Cromhoff in Enschede. Verder hebben wij een klein internationaal portfolio met projecten in Europa en Afrika. Het verrichten van ontwerponderzoek is een deel van ons werk maar we worden pas echt enthousiast als dat tot resultaten op de grond leidt. Om dat te bereiken heeft WeLoveTheCity een aantal unieke instrumenten ontwikkeld.

We zoeken een extraverte, energieke en ondernemende Young Urban Professional die graag samenwerkt in een internationaal georiënteerd team. Jouw drijfveer ligt op het snijvlak van gebiedsontwikkeling, co-creatie en ontwerp. Je bent niet bang om te improviseren als dat nodig is om een project verder te brengen. Heb je eerder een stage, traineeship of iets dergelijks bij een gemeentelijke organisatie gelopen, dan is dat een plus. Vanwege de samenstelling van ons team, heeft een Nederlandstalige kandidaat onze sterke voorkeur.

Benieuwd naar jouw toekomstige projecten? Check dan www.welovethecity.eu. Wil je ervoor gaan? Stuur een beknopt portfolio met maximaal drie projecten naar larissa@welovethecity.eu. Toch nog vragen? Bel Larissa Guschl op 010-2829475. Wij hopen je straks in ons bureau in het Rotterdamse Justus van Effenblok te kunnen ontmoeten.