Interieur architect

Kraaijvanger Architecten zoekt een:

Zoek jij een plek waar je met jouw ervaring (ca. 5 jaar) en verantwoordelijkheid als talentvol interieur architect op zelfstandige wijze esthetische, functionele en duurzame kwaliteit bewaakt van (meerdere) inspirerende projecten? Bij Kraaijvanger Architects doe je dit extern en intern met enthousiaste internationale en breed georiënteerde ontwerpteams binnen een lerende werkomgeving. Kraaijvanger biedt je ruimte en serieuze begeleiding bij je eigen ontwikkeling.

Met Stadskantoor Venlo maakten we onze droom waar over een circulaire wereld. Ware schoonheid en een geraffineerd spel van ontwerp en licht werd door de RIBA, de Dutch Daylight en andere awards erkend in ons Museum Voorlinden. En in Hart van Zuid Rotterdam werken we aan de grootste en meest complexe gebiedsontwikkeling van Nederland. Het intensieve gebruik van het eerste opgeleverde deelproject Zwemcentrum Rotterdam bewijst dat deze ontwikkelingen ertoe doen.

Wie zoeken we?
We zoeken iemand met interesse in het ontwerpen, specificeren en detailleren van publieke ruimte, commerciële ruimte, educatieve ruimte, culturele ruimte en werk omgevingen. Je bent een conceptueel denker met ontwerptalent. Iemand die een concept kan vertalen naar een ruimtelijk interieur ontwerp, van buiten naar binnen en van binnen naar buiten, door alle fasen van een ontwerpproces heen. Je hebt esthetische sensibiliteit en bent communicatief. Ook ben je in staat om andere mensen aan te sturen.

Wil jij kritisch bijdragen aan betere en mooie omgevingen?
Als conceptueel sterke, communicatieve en initiatiefrijke architect heb je een talent om schoonheid te herkennen. Je bent in staat om architectuur te verbeelden. Vanuit je natuurlijke kritische houding ben je in staat om complexe vraagstukken te analyseren en op te lossen. Input van externen en van adviseurs weet je op waarde te schatten en te integreren. Ook het organiseren en leiden van workshops om je op een actieve manier in te leven in de gebruikers van een gebouw en deze in concrete voorstellen te vertalen, hoort bij je verantwoordelijkheden. En je bent in staat om de belangen van Kraaijvanger in samenwerking met de partners te behartigen en daarmee bij te dragen aan mooiere leefomgevingen.

Initiatief nemen wordt beloond
Daar mag je dan ook een mooie beloning voor verwachten bij Kraaijvanger Architects. Je krijgt van ons op basis van een 40-urige werkweek:

  • een bruto maandsalaris conform je profiel
  • een opleidingsbudget zodat jij je verder kan specialiseren en ontwikkelen
  • een bonusregeling
  • reiskostenvergoeding
  • 30 vakantiedagen
  • pensioenopbouw

Solliciteren
Ben je afgestudeerd in architectuur en/of interieurarchitectuur aan academie van bouwkunst, TU, kunstacademie of gelijk en heb je minimaal 5 jaar werkervaring? Sterk conceptueel, analytisch, grafisch en ontwerp talent? Ervaring in concept ontwikkeling door procesmatig ontwerpen in alle fasen? Ken je Revit op je duimpje? En spreek je vloeiend Nederlands?

Heb je nog vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Bas Niese, managing partner via 06 – 51 15 47 87 of vacature@kraaijvanger.nl. Stuur dan je overtuigende motivatie, cv en portfolio mee.

Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met Bas en Chantal Vos. Zijn we nóg enthousiaster geworden? Dan volgt een tweede gesprek, waar we de laatste punten bespreken. Ook krijg je de kans om met een (toekomstige) directe collega te praten. Wie weet proosten wij binnenkort op jouw nieuwe baan!

Meer informatie / More information