Commercieel architect

Respace b.v. zoekt een:

Wij zijn Respace en wij zoeken een Commercieel Architect. Liefst met de volgende eigenschappen:
Je bent architect met een commerciële aanleg en hebt relevante werkervaring.
Je zoekt een afwisselende functie vol uitdagingen.
Je bent leergierig, accuraat en een doorbijter.
Je wilt de wereld duurzamer maken.
Alle vier check? Lees dan snel verder!

ONZE UITDAGING
De druk op onze planeet neemt toe. We moeten daarom slimmer en duurzamer omgaan met de ruimte die we hebben. Het herbestemmen van gebouwen kost nu nog te veel tijd en is in vergelijking met traditionele methoden kostbaar. Dat is Respace aan het veranderen. Dankzij ons parametrische Box-in-Box-systeem op basis van duurzaam Laminated Veneer Lumber (LVL) bieden we eigenaars, ontwikkelaars, architecten en gebruikers een ongekende flexibiliteit en snelheid bij ontwerp, ontwikkeling en realisatie.

JOUW UITDAGING
Als Commercieel Architect bij Respace heb je een veelzijdig takenpakket en sta je in het hart van onze organisatie. Samen met je collega’s ben je betrokken bij het acquireren en begeleiden van nieuwe Respace-projecten door heel Nederland, met een nadruk op de Randstad. Hierbij staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Je bezoekt opdrachtgevers om ze te informeren over het Respace-bouwsysteem. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het ontwerpproces van begin tot eind. Ook vragen we je om actief mee te denken over het automatiseren van ons (e-commerce) platform. Je vier kerntaken zijn deze:
❖ Project Acquisitie
❖ Ontwerpen
❖ Projectmanagement
❖ Klantcontact

WIE JIJ BENT
We hopen dat jij al deze boxjes kunt aanvinken. Maar ook als er enkele leeg blijven, horen we graag van je!

  • Je hebt kennis van wet- en regelgeving rond het bouwbesluit, aankomende Omgevingswet en Wet Kwaliteitsborging
  • Je hebt affiniteit met houtbouw, CNC en Parametric Design
  • Je kent Rhino, Grasshopper, BIM
  • Je kunt werken met Adobe design-software
  • Je bent bouwkundig opgeleid (WO of HBO/academie Bouwkunde)
  • Je hebt al enkele jaren relevante werkervaring
  • Je hebt ervaring met acquisitie en projectmanagement
  • Je bent stressbestendig, precies, doelgericht en goed in een team
  • Als je kunt programmeren (C# of Python), is dat een pré
  • Je bent beschikbaar voor 34 tot 40 uur per week.

WAT WIJ BIEDEN
Wij bieden je een uitdagende baan binnen een snelgroeiende ‘con-tech’ scale-up. We zijn een flexibele organisatie met concurrerende arbeidsvoorwaarden. We houden van korte lijnen en werken hier met veel plezier. Al je nieuwe collega’s hebben stuk voor stuk hart voor de zaak, waardoor we snel groeien en de best mogelijke resultaten halen. Ons kantoor is gevestigd op onze eigen industriële Werf in Hilversum waar verschillende mediabedrijven, start-ups en scale ups zijn gehuisvest in de monumentale panden. Op de Werf zijn er voorzieningen zoals horeca en een yoga gelegenheid. Dit jaar nog wordt een van de hallen op de Werf met het Respace-systeem getransformeerd tot een nieuwe creatieve hub. Dat wordt dus erg gezellig.

JE CONTACTPERSOON
Als je tot hier bent gekomen, zijn we wellicht een match voor elkaar. Dus als je enthousiast bent, stuur ons dan snel een mailtje met je motivatie en CV via hr@respace.nl. Als je vragen hebt, kan je Iris ook even bellen via 035 2055 005. We kijken uit naar jouw reactie!

Meer informatie / More information