Junior Stedenbouwkundige

Gemeente Rotterdam zoekt een:

Rotterdam staat de komende jaren voor een flinke opgave: We verdichten en vergroenen de stad in hoog tempo en werken aan een energietransitie. In het Centrum van de stad spelen diverse grootschalige bouwontwikkelingen, zoals Pompenburg, the Rise en de renovatie van het museum Boijmans van Beuningen. Ter ondersteuning van het huidige team ontwerpers in de binnenstad, zoeken we een ambitieuze een getalenteerde junior stedenbouwkundige.

We koppelen je aan een ervaren stedenbouwkundige, met wie je de projecten en de taken in jouw deelgebied van de stad verdeelt. Samen trekken jullie op om bijvoorbeeld visies op te stellen, masterplannen of een nota van uitgangspunten te maken, of een tender uit te zetten. Afhankelijk van je ervaring, kan je snel ook zelfstandig kleinere projecten doen. Ons doel is sowieso om je op verschillende schaalniveaus te laten werken.

Projecten waar we aan werken kun je gerust toonaangevend en complex noemen, ze staan dagelijks in de krant.

Voor meer informatie over deze vacature en de mogelijkheden voor jou, verwijzen wij jou graag naar onze vacaturewebsite: https://www.werkenvoorrotterdam.nl/vacatures/junior-stedenbouwkundige-9658

Meer informatie / More information