Revit Modelleur / Technisch Ontwerper

Zecc Architecten zoekt een:

Zecc werkt vanuit de Werkspoorkathedraal in Utrecht met een gedreven team van 20 enthousiaste mensen aan uiteenlopende en uitdagende projecten: Van bijzonder Tuinhuis tot Tweede Kamer en van Stedenbouw tot Interieur. Steeds met dezelfde passie voor het vak en vanuit een open visie tot aan de maakbaarheid van het detail. Er wordt momenteel gewerkt aan diverse uitdagende woningbouwopgaven door het hele land. Zecc wordt geroemd door de transformatieprojecten van industrieel erfgoed en monumenten, mede hierdoor kregen we afgelopen jaar de prestigieuze titel ‘Architect van het jaar 2020’
Ben jij die jonge gemotiveerde Revit modelleur en zit technisch ontwerpen in jouw DNA? Dan zijn we op zoek naar jou om je skills in te zetten bij Zecc.

Wat ga je doen?
Als Revit modelleur verricht je al het voorkomende modelleer- en tekenwerk in meerdere fasen van een project, dit kunnen ook tekeningen van een complexe aard zijn. Je modelleert de projecten in Revit BIM (ILS ontwerp & engineering). Ook adviseer je anderen bij technisch bouwkundige zaken en is het voor jou geen enkel probleem om tekenwerk van stagiaires te controleren. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en onderhoudt deze kennis. Je ziet het als een uitdaging om inventief mee te denken wanneer er problemen ontstaan en durft je mening te geven.

Wat bieden we jou?
Een afwisselende baan in een jong en hecht team. De sfeer bij Zecc is informeel en je werkt in een stimulerende werkomgeving. Niet alleen je werkplek in onze Studio in de Werkspoorkathedraal, maar het hele Werkspoorkwartier is ‘de plek’ om je dagelijkse energie en inspiratie op te doen voor een fijne werkdag. Een blokje om tijdens de lunch langs de Werkspoorfabriek of na het werk even neerstrijken op het terras van de WerkspoorKade of Café de Leckere, het kan hier allemaal.
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een lange termijnrelatie waarin je steeds weer wordt uitgedaagd en je volop de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.
Je salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn afgestemd op werkervaring, opleiding en leeftijd, hierbij hanteert Zecc het CAO voor architectenbureaus.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde en bij voorkeur 3 tot 5 jaar werkervaring of je hebt een afgeronde MTS opleiding wat ruimere ervaring. Minder ervaring, maar veel talent? Reageer dan ook!
  • Je beheerst Revit goed / zeer goed en ervaring met AutoCAD is een pré
  • Ervaring met projectmatige woningbouw is van belang.
  • Je beschikt over actuele kennis op het gebied van regelgeving, techniek en materiaalgebruik.
  • Je hebt interesse voor de technische kant van de architectuur en begrijpt hoe gebouwd wordt.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
  • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in het midden van het land (reistijd max. 1 uur deur tot deur). Je ontvangt hiervoor een reiskostenvergoeding.

Gedurende de Corona periode werken we (nog) gedeeltelijk thuis, hierin is een goede balans gevonden zodat het hele Zecc team aangehaakt is en het ‘Family’ gevoel behouden blijft.

Als de Corona Pandemie achter de rug is gaan we weer door met het organiseren van beeldborrels met interessante gastsprekers en laten we geen kans onbenut om met het team het leuke en het nuttige te combineren: excursies, beeldlunches, champagne-momentjes, een team-coach-dag en genieten we weer dagelijks van een goed verzorgde verse en gezonde lunch.

Kortom, ben je op zoek naar een superleuke baan en heb je ook echt iets te bieden? Solliciteer uiterlijk donderdag 17 juni 2021! Je motivatie stuur je naar Christa Zonnenberg, christa@zecc.nl, voorzien van een volledig CV en foto.

Meer informatie / More information