Bouwkundige BIM engineers

Topos architectuur & bouwkunde zoekt een:

Wij zoeken enthousiaste innovatieve bouwkundige BIM engineers / BIM modelleurs die voldoening halen uit het bouwtechnisch uitwerken van bijzondere projecten met behulp van hoogwaardige BIM technologie.

Als bouwkundig BIM engineer bij Topos verzorg je de bouwkundige uitwerking van woongebouwen en utiliteitsgebouwen in verschillende fasen van een project. Daarnaast verzorg je de BIM coördinatie tussen partijen en breng je innovatieve ideeën in waarmee we verder komen. Je bent in staat de visie van een architect te vertalen in goede bouwkundige oplossingen met oog voor detail en maakbaarheid. Esthetica, duurzaamheid, circulariteit, bouwfysica, bouwregelgeving en integraliteit zijn aspecten die daarbij van belang zijn. Het creëren van hoogwaardige modellen die ook bruikbaar zijn voor de bouwuitvoering en het optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van BIM en VR zijn belangrijke aandachtspunten voor ons.

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO of HBO Bouwkunde opleiding of gelijkwaardig.
  • Ervaring als bouwkundig modelleur of recent afgestudeerd met affiniteit voor BIM.
  • Een proactieve houding.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Kennis van en ervaring met programma’s als Revit, Navisworks en Dynamo is een pré.

Bedrijfsomschrijving
Bij Topos werk je in een ontspannen sfeer, samen aan projecten die variëren in omvang, aard en complexiteit. Er is een grote individuele vrijheid om het werk op een eigen wijze in te vullen, waarbij gevarieerd thuis en op kantoor gewerkt kan worden. Wij zijn een full-service bureau en verzorgen alle architectonische en bouwkundige diensten van ontwerp t/m BIM engineering en bouwbegeleiding. Daarnaast ontwikkelen wij ons sterk op het gebied van stedenbouw. We zijn altijd primair op zoek naar de beste oplossingen voor de gebruikers. Het accent ligt daarbij op integrale circulaire oplossingen.

Locatie/standplaats
Gouda.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris afhankelijk van kennis en ervaring conform cao voor architectenbureaus schaal G/J.
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao voor architectenbureaus.
  • Mobiliteitsbudget.
  • Ruime opleidingsmogelijkheden.
  • Flexibele werktijden.

Ben jij diegene die ons team versterkt? Stuur dan een brief met cv naar info@topos.nl t.a.v. de heer J. van Leeuwen. De functie zijn per direct beschikbaar. Binnen twee weken na sollicitatie zal een reactie verstuurd worden. Gesprekken worden ingepland in juni 2021.

Meer informatie / More information