Architect-Projectleider

STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE zoekt een:

StijnvandenBoogaard Architecture is opzoek naar een Architect-Projectleider met 3 tot 6 jaar werkervaring.

Ons kantoor is gevestigd in een ruim, monumentaal pand in het hart van Den Haag. Hier werken wij met een dynamisch team aan prachtige projecten op het gebied van nieuwbouw, renovatie, transformatie, hoogbouw en high end private opdrachten.

We bieden een inspirerende werkomgeving met goede ontwikkelingskansen en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Naast de nodige ambities en gevoel voor precisie en hoge accuratesse in het werk is het belangrijk dat je ruime ervaring hebt opgedaan met binnen stedelijke interventies, hoogbouw en complexe en exclusieve, private opdrachten. Oog voor detail is hierbij een must, net als een goede feeling met architectuur en interieur en een passie voor mooie ontwerpen.

Programma’s waar je mee gaat werken zijn onder andere AutoCad, Revit, Sketch Up, V-ray, Enscape, Indesign en Photoshop. Goede vaardigheden en snelheid in werken op het gebied van deze programmatuur zijn in deze functie essentieel, net als het goed kunnen vertalen van schetsen en mondelinge aanwijzingen naar tekeningen en modellen. Kunnen werken met Revit is een absolute pré.

Het team van medewerkers binnen ons bureau bestaat uit architecten, tekenaars en bouwkundigen. Zij werken onderling veelvuldig samen. Als projectleider ben je voor zowel opdrachtgevers als externe adviseurs en partijen op de bouwplaats hét aanspreekpunt. Het is daarom belangrijk dat je sociaal vaardig bent en ons kantoor naar buiten toe goed en professioneel kunt vertegenwoordigen. Als collega zoeken wij iemand met een proactieve en open werkhouding, die flexibel is en accuraat.

Ons team van werknemers is een bonte mix van nationaliteiten. Je bent dus ook van harte welkom als je niet vloeiend Nederlands spreekt. Een goede basiskennis van de Nederlandse taal is echter wel belangrijk. Je krijgt Nederlandstalige correspondentie en je moet technische informatie in het Nederlands uit kunnen zoeken.

Wij bieden je een fulltime baan en een marktconform salaris volgens de cao voor architectenbureaus. Binnen SVDBA werken wij met een menselijke maat, wat zorgt voor een fijne werksfeer. Ons team kent een goede balans van junior- en seniormedewerkers en er is voor een ieder ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en werk van eigen hand naar STIJNVANDENBOOGAARD ARCHITECTURE, t.a.v. Alwiene Waals, Scheveningseweg 12, 2517 KT Den Haag, T: +31 70 36 00 882, waals@svdba.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.