JUNIOR LANDSCHAPSARCHITECT

Strootman Landschapsarchitecten zoekt een:

Heb je je opleiding afgerond en ben je op zoek naar een leuk team en uitdagende baan? Of studeer je nog, ben je bijna klaar en nu al op zoek? Wij hebben een plek voor een gedreven, nieuwsgierige ontwerper.

Je achtergrond is Van Hall Larenstein, Universiteit Wageningen, TU Delft of Academie voor Bouwkunst. Je interesse is breed. Want als een van de weinige bureaus in Nederland werken wij over de volle breedte van het vakgebied: van ontwerpend onderzoek, strategieontwikkeling en regionaal ontwerp tot stads-, park- en tuinontwerp. Wij vinden het belangrijk om met onze ontwerpen bij te dragen aan een mooiere, betere wereld. Dus werken we aan klimaatadaptatie in de stad, vernieuwing van het landelijk gebied, gezondheid, maar ook aan concrete plannen voor landgoederen, parken en pleinen. En ja, dat is veel en behoorlijk breed, maar dat maakt het werk ook heel interessant.

Lijkt het je wat om ons team van ervaren ontwerpers en jonge talenten te versterken? Kijk dan nog even naar alle elementen die wij in onze nieuwe collega hopen te vinden.

De junior landschapsarchitect/-ontwerper die wij zoeken:

  • is een intelligente, gedreven, getalenteerde, nieuwsgierige ontwerper
  • is conceptueel sterk
  • kent het Nederlandse landschap
  • beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • heeft plezier in samenwerken
  • kan goed overweg met de grafische programma’s
  • is afgestudeerd als landschapsontwerper/landschapsarchitect (Van Hall Larenstein, Universiteit Wageningen, TU Delft, Academie van Bouwkunst, of vergelijkbaar)

We bieden een gevarieerd en uitdagend werkpakket met veel ruimte om je te ontwikkelen, een inspirerende werksfeer, gedreven collega’s, prima arbeidsvoorwaarden en een plezierige, goed uitgeruste werkplek.

Word je enthousiast van deze vacature en wil je deel uitmaken van ons team? Stuur dan je reactie met cv en portfolio graag digitaal naar: bureau@strootman.net.
Bij vragen s.v.p. contact opnemen met Remco van der Togt: remco@strootman.net, tel. 020-4194169

Meer informatie / More information