Startend bouwkundig Revit modelleur

Ector Hoogstad Architecten zoekt een:

EHA maakt in heel Nederland (en een beetje daarbuiten) fantastische gebouwen. We hebben een sterke focus op de kenniseconomie: bouwen voor onderwijs, hoogwaardig en fundamenteel onderzoek, voor commerciële R&D, start-ups en scale-ups is ons specialisme. Onze projecten vind je op bijna alle universitaire campussen. Maar misschien ken je ons juist van de grootste fietsenstalling ter wereld, bij Utrecht Centraal. Die is, samen met het nieuwe stationsplein erboven, ook van onze hand.
We hebben een divers team met zowel jong talent als ervaren vakmensen en we zitten op een fantastische centrale locatie met het mooiste uitzicht over Rotterdam. We werken aan een veelzijdig portfolio vol complexe ambitieuze projecten, waar je steeds creatief uitgedaagd wordt om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Ben jij een aanstormend bouwkundig talent en word jij onze nieuwe BIM-modelleur?
We zoeken een startend bouwkundige die enthousiast wordt van het soort opgaven waar wij aan werken en die zich wil ontwikkelen en begrijpt dat BIM meer is dan 3d tekenen

Een teamspeler met de ambitie om zich te ontwikkelen tot een expert in de bouwtechniek.
Je hebt:

  • Minimaal HBO werk niveau;
  • Ervaring als Revit modelleur is een pre;
  • De ambitie om verder te groeien in de rol van bouwkundig professional;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Samenwerking is waar het bij ons om gaat, zowel in de relatie met de opdrachtgever en andere projectpartners als binnen EHA. We ondersteunen nadrukkelijk jouw ontwikkeling, met persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden. We zoeken naar iemand met het potentieel om te groeien tot een bouwkundig professional. Doorgroei naar functies zoals BIM-coördinator of technisch coördinator behoren tot de mogelijkheden. We hebben aandacht voor een goede work-life balance, daarom kun je in deeltijd werken, 32-40 uur/week en deels op afstand. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en volgen de cao.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je motivatie en een beknopt cv naar werk@ectorhoogstad.com onder vermelding “(startend) bouwkundig modelleur”

Meer informatie / More information