(Junior) Architect (v/m)

Ector Hoogstad Architecten zoekt een:

EHA maakt in heel Nederland (en een beetje daarbuiten) fantastische gebouwen. We hebben een sterke focus op de kenniseconomie: bouwen voor onderwijs, hoogwaardig en fundamenteel onderzoek, voor commerciële R&D, start-ups en scale-ups is ons specialisme. Onze projecten vind je op bijna alle universitaire campussen. Maar misschien ken je ons juist van de grootste fietsenstalling ter wereld, bij Utrecht Centraal. Die is, samen met het nieuwe stationsplein erboven, ook van onze hand.
We hebben een divers team met zowel jong talent als ervaren vakmensen en we zitten op een fantastische centrale locatie met het mooiste uitzicht over Rotterdam. We werken aan een veelzijdig portfolio vol complexe ambitieuze projecten, waar je steeds creatief uitgedaagd wordt om het best mogelijke resultaat te bereiken.
Kom jij ons team versterken?
We zoeken een junior architect die enthousiast wordt van het soort opgaven waar wij aan werken en de projecten die we gemaakt hebben. Je hebt een duidelijke focus en weet waar je in wilt excelleren. Tegelijkertijd ben je breed geïnteresseerd en inzetbaar en bovendien heel leergierig. Je krijgt energie van samenwerking maar je kunt ook zelfstandig werken en verantwoordelijkheid dragen. Jij hebt:

  • Een afgeronde masteropleiding Architectuur
  • 0 tot 3 jaar ervaring en een overtuigend portfolio waaruit blijkt dat je barst van het ontwerptalent
  • Een brede interesse in het vakgebied en de ambitie om je te ontwikkelen tot een professional
  • Gemakkelijke omgang met verschillende soorten tekensoftware (Revit is een pré) en uitstekende vaardigheden in het maken van presentaties zowel grafisch als 3D.
  • Een passie voor architectuur en om mooie dingen te maken waar de wereld beter van wordt.

Samenwerking is waar het bij ons om gaat, zowel binnen onze ontwerpteams als in de relatie met de opdrachtgever en andere partners. Daarin leren we steeds vooral van elkaar en dat biedt ook kansen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je de beroepservaringsperiode afgerond? Hartstikke mooi! Zit je daar nu in, of wil je er juist aan beginnen? Dan helpen we je graag. We hebben aandacht voor een goede work-life balance en je kunt eventueel in deeltijd werken, 32-40 uur/week en deels op afstand. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en volgen de cao.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je motivatie, een beknopt cv en een mooi portfolio voor 9 juli naar werk@ectorhoogstad.com onder vermelding “(junior)architect”

Meer informatie / More information