(Project) Architect (v/m)

Ector Hoogstad Architecten zoekt een:

EHA maakt in heel Nederland (en een beetje daarbuiten) fantastische gebouwen. We hebben een sterke focus op de kenniseconomie: bouwen voor onderwijs, hoogwaardig en fundamenteel onderzoek, voor commerciële R&D, startups en scale-ups is ons specialisme. Onze projecten vind je op bijna alle universitaire campussen. Maar misschien ken je ons juist van de grootste fietsenstalling ter wereld, bij Utrecht Centraal. Die is, samen met het nieuwe stationsplein erboven, ook van onze hand.
We hebben een divers team met zowel jong talent als ervaren vakmensen en we zitten op een fantastische centrale locatie met het mooiste uitzicht over Rotterdam. We werken aan een veelzijdig portfolio vol complexe ambitieuze projecten, waar je steeds creatief uitgedaagd wordt om het best mogelijke resultaat te bereiken.
Ben jij ons nieuwe creatieve talent?
We zoeken een (project)architecte die enthousiast wordt van het soort opgaven waar wij aan werken, die het speelveld doorgrondt, goed de situatie, het programma, de context en de stakeholders analyseert en met overtuigende ontwerpen komt die zowel mooi als uitdagend zijn. Een teamspeler die er klaar voor is de lead te nemen en ook zelfstandig veel kan. Je hebt:

  • Uitmuntende ontwerpvaardigheden;
  • Een afgeronde masteropleiding Architectuur;
  • 5 tot 7 jaar ervaring, bij voorkeur met complexe projecten en het liefst in alle fasen;
  • Een gedegen allround kennisniveau en de ambitie om verder te groeien als professional;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Gemakkelijke omgang met 3D tekensoftware (bij voorkeur met Revit) en ervaring met BIM in een ontwerpproces;
  • Een visie op de waarde van architectuur voor de samenleving en het belang van duurzaam bouwen.

Samenwerking is waar het bij ons om gaat, zowel in de relatie met de opdrachtgever en andere projectpartners als binnen EHA. We ondersteunen nadrukkelijk jouw ontwikkeling, met persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden. We zoeken naar iemand met het potentieel om projectteams te leiden en die mede richting kan geven aan de toekomst van het bureau. We hebben aandacht voor een goede work-life balance, daarom kun je in deeltijd werken, 32-40 uur/week en deels op afstand. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en volgen de cao.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je motivatie, een beknopt cv en een mooi portfolio voor 9 juli naar werk@ectorhoogstad.com onder vermelding “(project)architect”

Meer informatie / More information