junior landschapsarchitect

H+N+S Landschapsarchitecten zoekt een:

Ben jij de recent afgestudeerde ruimtelijk ontwerper die met een frisse blik en nieuwe energie ons team komt versterken?

Heb jij een sterk analytisch vermogen, goede ontwerpkwaliteiten en de vaardigheden om dit helder en overtuigend over te brengen in beeld, schrift en woord? Wil jij je binnen een inspirerende omgeving verder ontwikkelen binnen het vak van de landschapsarchitectuur? H+N+S heeft per 1 september ruimte in het team voor een bevlogen ruimtelijk ontwerper met een open en leergierige houding. Beheersing van Nederlands is een vereiste.

Wij bieden:

  • De kans om samen met ervaren landschapsarchitecten te werken aan een breed scala van projecten op verschillende thema’s en schaalniveaus;
  • Een open, informele en gezellige werkomgeving in Amersfoort met ca. 30 collega’s;
  • Jaarlijkse vak-excursie, seizoenslezingen, fietstochten, borrels en andere bureauactiviteiten;
  • Een marktconform salaris;
  • Ruimte om de beroepservaringsperiode (BEP) te volgen naast de werktijd, waarvan de kosten door H+N+S vergoed worden.

H+N+S Landschapsarchitecten is een bureau voor landschapsarchitectuur waar ruimtelijk ontwerp, visievorming en onderzoek hand in hand gaan. Wij ontwerpen en realiseren al meer dan 30 jaar innovatieve plannen voor de inrichting en het gebruik van de (groene) buitenruimte op alle schaalniveaus. Wij streven ernaar voor de ingewikkelde ruimtelijk-maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen eenvoudige, overtuigende én werkzame oplossingen te bedenken. H+N+S borduurt hierbij met zorg voort op de kwaliteit die vanuit de cultuur en geschiedenis worden aangereikt. Bekijk voor meer informatie over ons bureau en onze projecten de website www.hnsland.nl.

Stuur uiterlijk woensdag 7 juli je CV, motivatiebrief en portfolio aan sollicitaties@hnsland.nl
Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Gepke Heun via hetzelfde emailadres.

Meer informatie / More information