landschapsontwerper

wUrck architectuur stedenbouw landschap zoekt een:

Voor onze landschapsprojecten zoeken we, voor alle ontwerp- en uitvoeringsfasen, een landschapsontwerper of -architect met oog voor detail, techniek en realisatie. Zowel op gebied van (stedelijke) openbare ruimte als in grootschaligere landschappelijke projecten.

We ontwerpen en realiseren binnen de disciplines architectuur, stedenbouw en landschap, soms als gespecialiseerde opgave, maar vaker nog worden onze projecten vanuit de verschillende disciplines bemenst. Vanuit die brede ontwerphouding hebben we een enorm divers portfolio opgebouwd en ook momenteel onder handen. Ga vooral ook naar onze website!

Je bent nieuwsgierig naar de interdisciplinaire werkwijze van het bureau. Je hebt een opleiding (tuin – en) landschapsarchitectuur gevolgd, je kan goed overweg met tekenprogramma’s (microstation of autocad), en je weet je ideeën uitstekend te visualiseren. wUrck werkt altijd toe naar een tastbaar en publiek resultaat. Dat is ook jouw drijfveer.

Je bent in staat op eenvoudige wijze een persoonlijke visie op een opgave te formuleren en verbeelden, sterke concepten te ontwikkelen en deze consequent uit te werken in mooie, realiseerbare ontwerpen. Het zou mooi zijn als je een paar jaar ervaring hebt, maar we nodigen uitdrukkelijk ook recent afgestudeerden uit om te solliciteren. We kunnen een baan bieden aan meerdere ontwerpers op verschillende ervaringsniveaus.

Ons portfolio is kortom zeer divers, net zoals de mensen op het bureau. We kunnen je daarom een inspirerende werkomgeving bieden. Bovendien is recent is ons kantoor recent grondig gerenoveerd en uitgebreid en is fantastische werkplek geworden, ook niet onbelangrijk!
Wil je meebouwen aan onze projecten en ervaring opdoen in een leuke werkomgeving, stuur dan je digitale sollicitatie met cv, motivatie en portfolio (geen links!) vóór 05 juli 2021 naar info@wurck.nl o.v.v. ‘vacature landschapsontwerper’

Neem voor vragen contact op met Paul Kersten of Gijs Wolfs.

Past dit profiel niet bij jou, maar je kent iemand voor wie deze functie interessant kan zijn, ook al is zij of hij niet actief op zoek, mail de vacature alsjeblieft door.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information