Stagiares

GAAGA zoekt een:

GAAGA is een architectenbureau dat is gevestigd in het centrum van Delft. Het bureau richt zich op het creƫren van betekenisvolle, mens- en milieuvriendelijke gebouwen en plekken. Het bureau heeft speciale aandacht voor bijzondere, collectieve woonvormen en voor Circulair Ontwerpen en Open Bouwen. Naast daadwerkelijke bouwprojecten werken we aan studies, onderzoek, wedstrijden, publicaties, enz.

Op korte termijn (per september 2021) zijn wij op zoek naar creatieve stagiaires die ons team komen versterken, die gemotiveerd en zelfstandig zijn en een nuchtere mentaliteit hebben. Als stagiair(e) neem je deel aan verschillende projecten, studies, prijsvragen en PR-activiteiten, waardoor je de kans krijgt om verschillende aspecten van het ontwerp- en bouwproces te ervaren.

Voorwaarden:

  • goede kennis van teken-, render- en grafische software. Wij werken o.a. met Autocad, Archicad, Rhino, Lumion, Indesign and Illustrator.
  • goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel in spreken, lezen als schrijven).
  • universitair niveau, bij voorkeur Bsc (bijna) afgerond.
  • naast passie voor architectuur ook interesse in de techniek.
  • een stageperiode van 4 – 6 maanden.

Als je interesse hebt en aan bovenstaande eisen voldoet, stuur dan je CV (voor 09 juli a.s.), een korte motivatie en een kort overzicht van je werk (pdf-formaat, max. 8 MB) t.a.v. Arie Bergsma naar het volgende e-mailadres: vacatures@gaaga.nl.