interieurarchitect/architect

Hollandse Nieuwe concepts & design zoekt een:

Wij zijn Hollandse Nieuwe. In ons nieuwe duurzame pand in Diemen werken wij met een enthousiast team van architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en techneuten aan een grote diversiteit aan opdrachten voor nationale en internationale opdrachtgevers. Het betreffen revitalisaties, renovaties uitbreidingen met nieuwbouw van werk- en leeromgevingen waar duurzaamheid en gebruikerservaring centraal staan. Kortom wij zien al onze opdrachten als bijzondere uitdagende projecten met een omvang van heel klein tot heel groot.

Kijk jij uit naar het werken bij een groeiend creatief bureau en voel jij je thuis in een rol waarin je proactief verantwoordelijkheid neemt voor alle fasen binnen een ontwerptraject. Herken jij je in onze kernwaarden; enthousiasme, nieuwsgierigheid, onbevangenheid. Ben je een vrolijk en open persoon, stressbestendig maar trek je ook aan de bel als je hulp nodig hebt. Heb je relevante competenties zoals; creativiteit, conceptmatig denkniveau, sterke conceptuele ontwerp skills, samenwerken, zelfdiscipline, vakkundigheid, nauwkundigheid, duurzaamheid en technisch inzicht. Verder vinden wij het belangrijk dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt, brede software skills en vloeiend Nederlands en Engels spreekt. Je bent afgestudeerd op HBO of WO-niveau. Uiteraard ben je proactief en communicatief vaardig en wil je je zowel op schaal van interieur als exterieur verder ontwikkelen.

Wij bieden een fulltime positie, marktconform salaris volgens de SFA, de mogelijkheid om in elke fase van een project te werken. Ons bureau kent een informele cultuur met leuke collega’s. Wij houden op vrijdag de VrijMiBo en tussendoor spelen wij tafeltennis en fussball games.

Herken jij je zelf in bovenstaande stuur dan je motivatie, portfolio en CV naar info@hollandse-nieuwe.com t.b.v. Geoffrey Timmer. Wij gaan dan graag met jou in gesprek over de precieze invulling van de functie.

Meer informatie / More information