Projectleider / manager (v/m)

Ector Hoogstad Architecten zoekt een:

EHA maakt in heel Nederland (en een beetje daarbuiten) fantastische gebouwen. We hebben een sterke focus op de kenniseconomie: bouwen voor onderwijs, hoogwaardig en fundamenteel onderzoek, voor commerciële R&D, startups en scale-ups is ons specialisme. Onze projecten vind je op bijna alle universitaire campussen. Maar misschien ken je ons juist van de grootste fietsenstalling ter wereld, bij Utrecht Centraal. Die is, samen met het nieuwe stationsplein erboven, ook van onze hand.
We hebben een divers team met zowel jong talent als ervaren vakmensen en we zitten op een fantastische centrale locatie met het mooiste uitzicht over Rotterdam. We werken aan een veelzijdig portfolio vol complexe ambitieuze projecten, waar je steeds uitgedaagd wordt om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Ben jij onze nieuwe projectmanagement professional?
We zoeken een spin in het web die enthousiast wordt van het soort opgaven waar wij aan werken. Jij doorgrondt het gehele speelveld, analyseert en overziet de situatie, de scope, de context en de stakeholders. Je bent een echte teamspeler: in nauwe samenwerking met onze projectarchitecten, die verantwoordelijk zijn voor het creatieve ontwerpdeel draag jij zorg voor de dagelijkse leiding van projecten. Je stuurt interne en externe processen aan, coördineert de werkzaamheden van teamleden en zit intern en extern overleg voor. Je bent verantwoordelijk voor alles wat met het vervaardigen en bewaken van fasedocumenten, planningen, begrotingen, budgetten, BIM en kwaliteitsplannen te maken heeft. Dit doe je direct onder de directie van EHA. Je draagt zorg voor een soepel verlopend proces, met oog voor architectonische kwaliteit en een natuurlijk gevoel voor complexe processen. Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor zorgen ervoor dat je jouw en onze doelen bereikt

Je hebt:

  • Uitmuntende communicatieve vaardigheden;
  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding bouwkunde of bouwmanagement;
  • Minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur met complexe projecten en het liefst in alle fasen;
  • Een gedegen allround kennisniveau;
  • Ervaring met BIM processen in een ontwerpproces;
  • Een visie op de waarde van architectuur voor de samenleving en het belang van duurzaam bouwen.

Samenwerking is waar het bij ons om gaat, zowel in de relatie met de opdrachtgever en andere projectpartners als binnen EHA. We ondersteunen nadrukkelijk jouw ontwikkeling, met persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden. We hebben aandacht voor een goede work-life balance, daarom kun je in deeltijd werken, 32-40 uur/week en deels op afstand. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en volgen de cao.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je motivatie, een beknopt cv en een mooi portfolio naar werk@ectorhoogstad.com onder vermelding “projectleider”

Meer informatie / More information