Junior projectleider / manager (v/m)

Ector Hoogstad Architecten zoekt een:

EHA maakt in heel Nederland (en een beetje daarbuiten) fantastische gebouwen. We hebben een sterke focus op de kenniseconomie: bouwen voor onderwijs, hoogwaardig en fundamenteel onderzoek, voor commerciële R&D, startups en scale-ups is ons specialisme. Onze projecten vind je op bijna alle universitaire campussen. Maar misschien ken je ons juist van de grootste fietsenstalling ter wereld, bij Utrecht Centraal. Die is, samen met het nieuwe stationsplein erboven, ook van onze hand.
We hebben een divers team met zowel jong talent als ervaren vakmensen en we zitten op een fantastische centrale locatie met het mooiste uitzicht over Rotterdam. We werken aan een veelzijdig portfolio vol complexe ambitieuze projecten, waar je steeds uitgedaagd wordt om het best mogelijke resultaat te bereiken.

Ben jij ons nieuwe organisatie talent?
We zoeken een gedreven teamspeler die enthousiast wordt van het soort opgaven waar wij aan werken en die een grote interesse heeft om het hele speelveld te doorgronden, de situatie, de scope, de context en de stakeholders wil begrijpen. Je werkt nauw samen met de projectleider, de architecten en de rest van het team. Als assistent-projectmanager ondersteun je onze projectmanagers in de aansturing van de projecten. Dat doe je vanuit een bouwkundige achtergrond, met oog voor architectonische kwaliteit en een natuurlijk gevoel voor complexe processen. Je ondersteunt bij het organiseren van overleg, notuleren, het vervaardigen en actualiseren van projectplannen en managementrapportages, het maken van planningen en het coördineren van de activiteiten van in- en externe teamleden.
Daarnaast werk je soms samen met onze tendermanager aan inzendingen voor tenderprocedures. Die bijdragen kunnen procedureel of inhoudelijk zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een plan van aanpak of een honorariumberekening.
Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor zorgen ervoor dat je je doelen bereikt

Je hebt:

  • Goede communicatieve vaardigheden en groot organisatietalent;
  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding bouwkunde of bouwmanagement;
  • Ambitie om je te ontwikkelen op het gebied van projectleiding en projectmanagement;
  • Ervaring met complexe projecten en het liefst in alle fasen is een pre;
  • Enige kennis van BIM processen in een ontwerpproces;
  • Een visie op de waarde van architectuur voor de samenleving en het belang van duurzaam bouwen.

Samenwerking is waar het bij ons om gaat, zowel in de relatie met de opdrachtgever en andere projectpartners als binnen EHA. We ondersteunen nadrukkelijk jouw ontwikkeling, met persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden. We hebben aandacht voor een goede work-life balance, daarom kun je in deeltijd werken, 32-40 uur/week en deels op afstand. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en volgen de cao.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail met je motivatie, een beknopt cv en een mooi portfolio naar werk@ectorhoogstad.com onder vermelding “junior projectleider”

Meer informatie / More information