Ontwerper

Inbo zoekt een:

Ben jij die ontwerper die geïnteresseerd is in projecten in de stad die er echt toe doen? Wil je buurten maken samen met eindgebruikers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Inbo ontwerp je namelijk mee aan stedelijke opgaven met bijzondere aandacht voor Social Impact en Circulariteit. Onze studio in Rotterdam werkt vanuit Het Industriegebouw aan spraakmakende projecten als bijvoorbeeld Little C (winnaar Rotterdam Architectuur Prijs 2021), ParkHaven en Nieuw Kralingen.

Wie ben je en wat neem je mee?
Je bent afgestudeerd en hebt in je opleiding bewezen dat je ambitieus en getalenteerd bent.
Je bent een hands-on teamplayer met een brede interesse. Uit jouw portfolio of werkervaring blijkt dat je beschikt over conceptuele ontwerpkracht. Je koppelt nieuwsgierigheid en een brede interesse aan een gezonde kritische houding. Goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.

Wat ga je doen?
Jij bent in staat om op abstract en praktisch niveau na te denken én je weet jouw idee aantrekkelijk te verbeelden. Je hebt aantoonbare skills in visualisatieprogramma’s. Je werkt aan alle opgaves in teamverband. Samen met ontwerpers en engineers werk je aan de verschillende fases van onze projecten, van selecties voor ambitieuze nieuwe opdrachten tot bouwkundige details voor de realisatie.

Wat bieden we je?
Een fulltime functie met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in uiteenlopende projecten en de InboAcademie. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een jong Rotterdams team van circa 20 architecten en bouwkundigen. We bieden flexibiliteit in waar en wanneer je werkt, met Rotterdam als vaste uitvalsbasis en conform de CAO voor architectenbureaus.

Indien je recent bent afgestudeerd biedt Inbo de mogelijkheid binnen het bureau je BEP te doorlopen en jezelf verder te ontwikkelen tot architect. Jouw vaardigheden en kennis breid je uit door o.a. coaching-on-the-job, diverse trainingen vanuit onze InboAcademie en de projecten waar je aan werkt. Al deze ervaringen kun je gebruiken voor jouw Beroepservaringsperiode.

Wie zijn wij?
Wij zijn Inbo, een bureau voor architectuur, bouwkunde, interieurontwerp en urban strategy. Met meer dan 230 creatieve medewerkers maken we in verschillende teams onze dagelijkse leefomgeving mooier en beter. Ons werk verbindt mensen met elkaar en met hun omgeving. Zo maken we een positieve sociale impact. Samenwerking leidt tot de kwaliteit van ons werk en is de sleutel van ons succes.

Inbo’ers krijgen de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om te ondernemen en zoveel mogelijk te doen waar ze goed in zijn. We geven veel ruimte aan talentontwikkeling, bijvoorbeeld via onze InboAcademie. Even belangrijk is dat we binnen Inbo leren van elkaar (InboCafé, werkbezoeken en intervisie). Bezoek onze website om een indruk van Inbo te krijgen: www.inbo.com.

Interesse?
Wil jij graag werken bij een bureau dat mooie en relevante projecten maakt, met leuke collega’s en veel mogelijkheden voor je persoonlijke ontwikkeling?

Stuur vóór 28 juli jouw motivatie, CV en portfolio naar hr@inbo.com. Gesprekken worden gepland in de tweede helft van augustus. Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Bert van Breugel (architect-partner) via 06 55 11 28 33 of Jenny Kattenburg (HR) via 0 655 11 28 22.

Meer informatie / More information