Ervaren Bouwkundig Engineer Rotterdam

De Zwarte Hond zoekt een:

De Zwarte Hond is een ontwerpbureau van ruim 100 medewerkers, werkzaam vanuit Groningen, Rotterdam en Keulen. Met expertises op het gebied van architectuur, stedenbouw en strategie voegen wij waarde toe aan elke opgave en aan iedere stedelijk-regionale context, in multidisciplinaire teams. We werken aan een diverse opdrachtenportefeuille, op alle schaalniveaus, van steen tot stad, van villa tot woonwijk, van brede school tot campus, van theater tot binnenstad, van kantoor tot werklandschap en van station tot stedelijke regio. Daarnaast variëren de opgaven van onderzoek tot uitvoering.

Met een combinatie van maatschappelijk engagement en ontwerp-vakmanschap maken we Nederland en buurlanden beter en mooier. We ontwerpen en adviseren daarbij op alle schaalniveaus, van regio tot interieur. Zowel op stedenbouwkundig als architectonisch vlak kunnen we ons meten met de beste Nederlandse bureaus.

Voor ons Team in Rotterdam zoeken wij een ervaren Bouwkundig Engineer met sterke technische kennis ten aanzien van detailleren. Als schakel tussen architect en aannemer maak jij plannen haalbaar en uitvoerbaar. Maar je bent ook een vraagbaak intern. Wij zijn creatief met een passie voor architectuur en denken in oplossingen en laten zien hoe het bijzonder kan, maar ook realiseerbaar.

Wat ga je doen?
Je vertaalt de visie en schetsen van de architect in realiseerbare bouwtekeningen, voorzien van alle benodigde details op projectbasis. Je neemt de complexere projecten van ons onder je arm (doet de projectleiding hiervan) maar je bent daarnaast ook kennisbaak ten aanzien van details. Ook kijk je mee bij complexe andere projecten en controleer je de kwaliteit van de tekeningen van andere projecten.
Dit vraagt dat je nauwkeurig te werk gaat. Je hebt grote kennis van bouwmethodes, materialen, fabrikanten en de detailleringen van gebouwen. Die kennis geef je door in de begeleiding van onze architecten en andere engineers vanaf de DO fase. Het is dus een afwisselend en veelzijdige functie die gaat over projectgericht werken met daarnaast en mentorrol intern.

Wie ben je en wat neem je mee?
Jij werkt al jaren als bouwkundige en voelt je uitgedaagd door ambitieuze en complexe projecten in woning- en utiliteitsbouw. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring te delen, samen te werken en minder ervaren bouwkundigen en architecten mee op sleeptouw te nemen.

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding bouwkunde met grote kennis en ervaring over bouwen.
  • Je werkt secuur en analytisch en neemt verantwoordelijkheid voor je werk.
  • Je kan goed zelfstandig én samenwerken en bent communicatief sterk.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we je?
Een functie voor 32- 40 uur per week. Werken en leren doe je natuurlijk niet alleen, maar in een leuk team van architecten en bouwkundigen. Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling conform CAO.
Veel mogelijkheden om eigen initiatieven te ontplooien en jezelf verder te ontwikkelen

Herken je jezelf in de competenties? Dan horen we graag van je! Omschrijf in je brief (max. 1 A4) waarom je voldoet en stuur deze met een beknopte CV (alles in PDF) naar Leonie van der Veen (jobs@dezwartehond.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie / More information